Heroes of the Storm

LanCraftový víkend HoTS sekce

Pohled na Lancraft 2015 očima kapitána týmu HotS sekce Thraeho. 

Na LanCraft jsme se připravovali každodenním tréninkem, v podobě scrimmů, turnajů a team league, každý den asi 3 hodiny. Myslím si, že jsme se za tu dobu hodně zlepšili. Na turnaj jsme nakonec jeli s tímto rosterem:

Dorazili jsme v 9 hodin, to je 3 hodiny před začátkem turnaje, mě se podařilo vystoupit na špatné zastávce vlaku, takže jsem se trochu prošel. Myslím že podstatnou chybou v organizaci bylo, že těsně před začátkem se začalo řešit jak se bude turnaj hrát a jestli bude povolený nový hero (měli jsme ho jako jediný tým nahraného) což bylo podle mě dost offtopic vzhledem k tomu, že se celou dobu počítalo s jeho povolením. Avšak jsme se tím vůbec nenechali rozhodit, všechny hry v základní částí jsme vyhráli bez sebemenšího problému a šli jsme z prvního místa do finále další den.

IMG_0215

Ještě před finálem, jsme si zahráli první kvalifikaci na Road to BlizzCon s dost štědrým prizepoolem, každý z Top32 týmů měl zajištěné 100 dolarů, náš cíl byli aspoň Top32, protože v bracket jako opponenta v kole kdy budeme hrát o top16 napárovalo team Virtus.Pro, což je jeden z nejlepších evropských teamů. Top32 jsme dali a šli jsme hrát finále LanCraftu, kde jsme si poradili s eEriness 3-0.

IMG_0283-2

K budoucnosti našeho týmu, náš hlavní cíl je dostat se do ESL Major league, která je ekvivalentem LoL LCS a budeme hrát i všechny Road to Blizzcon kvalifikace, tak snad se na nás usměje štěstí a budete nám moci fandit v pražké O2 Areně. Ještě toho máme dost co zlepšovat, ale myslím si, že pokud se budeme zlepšovat stejným tempem jak doposud, tak by se nám mohla povést už i Major liga tuhle sezónu.

IMG_0458-2