Logitech

Inside Games na Assembly Winter 2016!

Hearthstone sekce Inside Games čekala dlouho na nějaký zahraniční úspěch, teď se konečně možná dočkáme!

Ixxii byl vybrán jako jeden z 8 hráčů, kteří nemusí projít kvalifikací a mohou se rovnou zúčastnit TOP 16 o prizepool v hodnotě 3000 €! Mluvíme o velkém turnaji Assembly Computer Festival Winter 2016, který se koná ve Finsku ve městě Helsinki 5.2. – 7.2. 2016. Turnaj bude hraný formátem Bo5 Conquest s jedním banem ve skupinách o 4 hráčích, kteří budou hrát double elimination a následně postoupí do playoff nejlepší 2 hráči, kde už se bude hrát single elimination.

11215169_600327533441944_6769531253869260828_n

Zde se můžete podívat na 8 pozvaných hráčů

Jon „Orange“ Westberg, Team Archon
Harald „Powder“ Gimre, SK Gaming
Sebastian „Spo“ Sjöbeck, SK Gaming
Juho „Ersee“ Hyödynmaa, eSports Hero
Aleksi „Wampie“ Majander, RCTIC eSports
Filip „ixxii“ Ovečka, Inside Games
Teun „Vortex“ Eielts, Vexed Gaming
Lewis „Blackout“ Spencer, Team Dignitas

Dalších 8 hráčů se dostalo na turnaj přes dvě kvalifikace, kde jsme měli samozřejmě i zbytek týmu, ale bohužel Pardub i FrozenDew prohráli jedno kolo od kvalifikování, jinak bychom mohli mít rovnou tři zástupce na tomto turnaji. V první kvalifikaci se zároveň kvalifikoval další český zástupce a tím je Synthetic z týmu Majestic Lions!

finsko

Na kompletních 16 hráčů se můžete podívat zde.

Nyní jsme pro vás vyzpovídali ixxiiho, který vám řekne své dojmy z blížícího se Assembly Computer Festival Winter 2016.

Aspi:

Ahoj ixxii! Assembly Computer Festival Winter 2016 bude pro tebe pravděpodobně zatím největší akcí, které se zúčastníš, že? Jaké máš z toho všeho zatím pocity?

ixxii:

Ahoj. Rozhodne to pre mňa bude doteraz najväčšia akcia, už len z toho dôvodu, že sa jedná o zahraničie. Moje pocity by som postupne opísal asi takto: PogChamp, Kreygasm, DansGame, WutFace (smích) Proste, keď som si to celé uvedomil, mám pred tým naozaj veľký rešpekt, ale zároveň sa budem snažiť čo najlepšie pripraviť.

__________

Aspi:

Jak se na takovou velkou akci budeš připravovat? Už máš vyhlídnutá jména, kterých se obáváš nebo by sis s někým naopak rád zahrál?

ixxii:

Tak prípravy budú intenzívne podľa možností. Určite so spoluhráčmi a ďalšími známymi testing deckov, vyladiť lineup, aby som nemal dilemu, ako to vždy u mňa býva, a samozrejme BO5ky. Jednoducho sa budem snažiť čo najviac priblížiť k 100% istote toho, s čím tam vyrazím. Mená sú to naozaj známe a tak nejako by som to ani nenazval obavami, skôr sa teším, že si budem môcť zahrať s hocikým z nich. Z niektorými už mám aj zopár skúseností. (pozdravujem Blackouta Kappa)

___________

Aspi:

Jak na to reagovala tvá rodina a blízcí, když se dozvěděli, že poletíš do Finska, kde se zúčastníš takového turnaje?

ixxii:

Najskôr si to moc neuvedomovali, tak ako ja (smích) No všetko som vysvetlil a tak ma určite podporia a budú držať palce. Je to predsa len iné, keď navyše k turnaju uvidíte aj niečo nové zo sveta.

___________

Aspi:

Letíš do Finska sám nebo bereš někoho s sebou?

ixxii:

Sám neletím, pôjde so mnou majitel iG Nevada, ktorý mi bude robiť doprovod. Veľa však nechýbalo, a bolo by nás viac, keď spoluhráči FrozenDew a Pradub boli krôčik od kvalifikovania sa, ale všetci sme smútili, keď ich oboch opustilo v top8 RNG (top4 sa kvalifikovala).

___________

Aspi:

Já ti tedy děkuji za rozhovor a samozřejmě ti už teď přeji hodně štěstí, aby se ti podařilo obsadit první místo! Nyní máš prostor pro vzkaz fanouškům.

ixxii:

Ďakujem aj ja za rozhovor a v prvom rade by som chcel poďakovať za podporu celému Inside Games (you rock guys), známym, kamarátom na cz/sk scéne a tiež tým zopár fanúšikom (if I had any (smích) ). Držte palce a hlavne si užite stream a fandite svojim favoritom.

___________

Samozřejmě děkujeme sponzorům Logitech, protože bez jejich podpory by bylo toto naprosto nereálné!

12289698_581752841966080_5141962142585759407_n