League of Legends

League of Legends sekce již třetí rok na Pragoffestu!!

Dne 22. ledna se uskutečnila kvalifikace na Pragoffest 2016. LoL sekce prošla touto kvalifikací s naprostým přehledem a čeká nás teda první League of Legends offline akce v tomto roce. Dále se v této novince podíváme na změnu v soupisce.  

Pražského turnaje, který se koná v Modré škole na pražských Hájích se účastníme již potřetí za sebou, což jen dokazuje, že máme vždy kvalitní tým na to, abychom se poprali o nejlepší výsledky s českou elitou!

Nyní si krátce shrneme včerejší úspěšnou kvalifikaci. V prvním kole jsme porazili mix tým Těžko říct složený z hráčů jako Gornagal, Zbynhard atd. V druhém kole nás čekal asi nejtěžší soupeř v kvalifikaci a to tým Dark Tigers. Tento tým v podzimní i zimní části byl velmi silný a o to je vítězství nad tímto týmem cennější.

Zápas proti – Těžko říct

Zápas proti – Dark Tiger

Nyní se podíváme na změnu v soupisce LoL sekce pro rok 2016. Od týmu odchází jungler  Idiommm, který se rozhodl přestoupit ke konkurenčnímu týmu. Chtěli bychom Idiommmovi poděkovat za jeho vzornou reprezentaci a přejeme ti hodně úspěchů v tvém novém působišti! 🙂 Kdo nahradí Idiomma? To se dozvíte během pár dní.

Vyjádření  manažera týmu Vojtěcha „Nevady“ Klapucha

„Do nového roku jsme vstoupili se změnou na pozici junglera, v tuto chvíli s týmem trénuje nadějný mladý jungler a doufám, že brzy ho budeme moci oficiálně přivítat v Inside Games. Co se týká odchodu Idiommma, tak jeho odchod jsem očekával. Bylo vidět, že si zcela nesedl na 100 % se zbytkem týmu a to se projevilo i na výkonech. Nicméně musím říci, že Idiommm byl velmi pracovitý a snažil se vždy řídit týmovým rozhodnutím. Přeji teda této paštice hodně štěstí v jeho novém působišti.“