Counter-Strike: Global OffensiveLeague of Legends

1. den na MSR!

Máme za sebou první den Mistrovství Slovenské republiky v Bratislavě, který se nám skutečně vydařil! Každé sekci se podařilo zazářit!

League of Legends sekce nastoupila první den do skupiny B, kde proti nim stáli soupeři: Mrožony KnypelBoosted MonkeysEXORS GamingFetacka Jama. V této skupině neprohráli ani jeden zápas, ale za to jsme se dočkali dvou napínavých remíz. To jim však nezabránilo v cestě do playoff.

lol-skupina

Playoff se hraje klasickým single elimination pavoukem, ve kterém se postavíme proti výherci skupiny C – Necroraisers.Digitor. Zatím máme perfektně nakročeno, tak snad to dotáhneme až do samotného konce! Bracket můžete sledovat ZDE!

lol-play

Hearthstone sekce ukončila dnešní den sedmým kolem swissu, kde jsme obsadili hned tři postupová místa! Na druhém místě skončil Matyáš „Matty“ Kalužný, čtvrté místo obsadil Martin „Vanik“ Vaniš a deváté místo si pohlídal Valentin „Valdaboy“ Ivanov!

swiss-hs

Ostatním hráčům z Hearthstone sekce se taktéž dařilo výborně, ale bohužel to nestačilo na místo v playoff. Nejblíže k postupu měl Jakub „Pardub“ Pardubský, který během své cesty swissem potkal hned dva spoluhráče z týmu a tudíž měl skutečně těžké souboje. Václav „Findan“ Prosser a Daniel „Power“ Strmiska měli oba 4:3, ale na postup bylo nutné mít o jedno vítězství více.

CS:GO sekci se taktéž podařil skvělý výkon a momentálně jsou nejblíže k titulu mistrů Slovenské republiky! Ve své základní skupině dokázali obehrát všechny své soupeře, jen eSuba dokázala vzdorovat a utrhla remízu.

csgo-skup

 

Do playoff vstoupili jasnou výhrou proti celku eStars, které dokázali porazit 16:11! Druhé kolo už bylo formátem bo3, takže museli vyhrát nad protihráči dvě hry, což se podařilo. V druhém kole winners bracketu potkali tým iNfected, které porazili 2:1! Zítra je čeká TOP 4, kde se utkají se silnými Majestic Lions! Bracket naleznete ZDE!

csgo-play

Zítra nás čekají důležité zápasy, které rozhodnou o tom, jestli pozvedneme pohár mistrů Slovenské republiky! Rozhodně dál sledujte naši Facebook stránku, kde vás budeme informovat o dalším pokračování našich bojů!