Counter-Strike: Global OffensiveLeague of LegendsMSI

Finále PLAYzone Ligy už tento víkend!

Již tento víkend se uskuteční finále PLAYzone Ligy, kde máme zástupce ve všech třech hrách! Zároveň proběhne i samotné finále Redbull Ultimátní Hráč, kde nás bude reprezentovat Jakub „Pardub“ Pardubský a Jiří „okko“ Trojan!

V sobotu započne bitva pro hráče z naší CS:GO sekce a zároveň i pro naši Hearthstone sekci! Naši střelci se pokusí naskočit na rozjetý vlak z Mistrovství Slovenské republiky, kde skončili na třetím místě. Tentokrát ale zkusí dojet až do finále, kde chtějí předvést nejlepší výkon, který by jim zajistil první místo! V prvním duelu se utkají s týmem Fraternitas!

My jsme si pro vás připravili ze semifinále stream, takže se určitě přijďte v sobotu podívat od 16:00 na https://www.twitch.tv/insidegames

Velkou novinkou je změna názvu, pod kterým bude naše CS:GO i LoL sekce nastupovat! Tentokrát se dočkáte názvu Inside Games MSI, protože chceme ještě víc podpořit naše partnery, kteří nám pomáhají!

Sestava CS:GO sekce

Tomáš “tomkeejs“ Tomka (c)

Ondřej “onlineyo“ Šťastný

Jirka “kozlik“ Kozel

Jiří “okko“ Trojan

Tomáš “zyored“ Cvaniga

Pokud vás však baví více klidnější hry, tak se určitě můžete těšit na finále Hearthstone ligy, kde máme taktéž zástupce! Matyáš „Matty“ Kalužný se v průběhu celé ligy držel na skvělém prvním místě, což si udržel až do konce a tudíž si mohl vybrat svého soupeře. Tím je Martin „Wiarnot“ Ostrý z týmu Inaequalis.

Jeho první zápas začíná už v 10:00 a my pevně věříme, že si zvládne zachovat prvenství i v samotném finále! Ve finále Fujitsu Ligy se mu bohužel nepoštěstilo a odnesl si druhé místo, takže tentokrát bude snad to štěstíčko na jeho straně!

Druhý den se uskuteční finále League of Legends, kde samozřejmě máme taktéž zástupce! Naše Inside Games MSI LoL sekce se v prvním zápase utká s týmem eXtatus. Jedná se o tým, který v posledních turnajích neuvěřitelně dominoval, takže to bude skutečně skvělá podívaná, na kterou se můžete těšit už tuto neděli v 11:30!

Celá sekce má hodně velkou motivaci, jelikož na MSR se jim playoff moc nevydařilo, tudíž nyní chtějí zabojovat, aby potěšili své fanoušky, které na MSR zklamali.

Sestava LoL sekce

Tomáš “Mortsche” Anděl – TOP

Marek “Vinxen” Gardoň – Jungle

Marek “Meio” Jagoš – Mid

Adam “Edems” Mitrenga – ADC

Vašek “Vasked” Benda – Supp

Mezitím se uskuteční finále Redbull Ultimátní Hráč, kam se podařilo kvalifikovat Hearthstone hráči Pardubovi a CS:GO hráči Okkovi! Tito hráči během víkendu budou muset ještě jednou dokázat, že jsou schopni hrát hry různých žánrů, aby se mohli nazývat „ultimátním hráčem“!

Pokud jste tedy zvědaví na takto zajímavý turnaj, tak se určitě dočkáte svého, protože tento víkend bude pro Inside Games úplně šílený! Budeme bojovat úplně na všech frontách a VY můžete být přímo u toho! Ještě stále pro vás máme volné vstupy, o které soutěžíme na naší Facebook stránce!

A že si nejste jistí, kde to celé zítra vypukne?

http://www.redbull.com/cz/cs/games/stories/1331822886327/red-bull-ultimatni-hrac-finale-mapa