Counter-Strike: Global Offensive

Nové samolepky a graffity v CS:GO!

13. 1. 2017 jsme se dočkali nového updatu, který nám přinesl spoustu nových věcí, za které můžeme utrácet peníze! Hlavně si budeme moct koupit samolepky týmu, který je nejhezčí ozdobou na AK-47 Redline!

Konečně se ve hře objevily samolepky pro ELEAGUE Atlanta Major, mezi kterými jsou právě i samolepky týmu Hellraisers, kde momentálně působí silné slovenské duo: Martin „STYKO“ Styk a Patrik „Zero“ Žúdel!

Tento prestižní turnaj se bude odehrávat již koncem tohoto měsíce a vy si jej samozřejmě budete moct vychutnat na streamu nebo se ho zúčastnit skrz tipování správných výsledků přímo ve hře! Tipování se však můžete zúčastnit pouze pokud zaplatíte kolem 15€, ale když se vám bude dařit, tak se dočkáte krásné trofeje!

Zároveň si můžete zakoupit památku v podobě samolepek, o kterých jsme již před chvílí mluvili. Prodej klasických samolepek bude opět za 0,95€, při čemž si můžete vybrat mezi samolepkou týmu nebo podpisem jednotlivých hráčů.

Jenže letos si pro nás připravili úplnou novinku, kterou však musel každý očekávat, protože to byl jasný marketingový plán. Teď můžete své oblíbené týmy podpořit i přímo během vašeho hraní a to v podobě graffity! Takže jestli máte nějaký svůj oblíbený tým, tak si můžete hezky vyhrávat své kompetitivní zápasy a během nich sprejovat logo oblíbeného týmu! Někteří možná očekávali i zbarvené rukavice, ale těch se třeba dočkáme při jiném eventu.