Counter-Strike: Global OffensiveLeague of LegendsOverwatch

Skvělý týden pro Inside Games!

Tento týden bylo hned několik důležitých turnajů a zápasů, které rozhodovaly o budoucnosti našich sekcí! A téměř ve všech se nám podařilo ukořistit dobrý výsledek. Proto Vám v tomto článku připomeneme, co se vše stalo!

Začneme naší League of Legends sekcí, která měla pravděpodobně nejdůležitější zápasy. Jednalo se o ROG COOL ligu, kde se ukázala naše nová soupiska!

Celý turnaj šel jako po másle a dokonce si kluci poradili v semifinále s týmem eXtatus. Proto se dostali do samotného finále, kde proti nim stáli úřadující mistři České republiky – Fraternitas a bohužel jim podlehli 0:2. To však není nic hrozného, neboť si druhým místem zajistili místo ve velkém finále, kde se utkají o krásných 40 000 kč!

Další sekcí, které se povedl skvělý a důležitý výsledek, je Overwatch! Ti si odehráli svůj první zápas v ZOWIE by BenQ Overwatch lize proti ANT Gaming!

Výsledek tohoto zápasu dopadl graficky stejně jako naší League of legends sekce, ale jen obráceně, neboť vyhráli 2:0 a připsali si tak svou první výhru v této lize!

Včera se poštěstilo i naší CS:GO sekci, která bojovala v Tiger Masters! Semifinále hráli proti eEriness a zápas pro naše střelce vypadal dost špatně. Jenže poté předvedli krásný comeback a probojovali se až do samotného finále! Zde se můžete podívat na poslední záběr ze semifinálového zápasu.

Ve finále se utkali proti Gunrunners, které na mapě Inferno přejeli neskutečným stylem a to v podobě 16:7! Z tohoto zápasu máme také jeden poměrně zajímavý záběr a to je ten, kde se naši hráči navzájem trochu popichovali – a to doslova!

Poslední sekce, která zazářila, je samozřejmě Hearthstone, které se od začátku roku poměrně dost daří! Hráči momentálně bojují o HCT body, které by je mohly dostat na Preliminaries a to se jim poměrně daří, jelikož Lukáš „Dodgy“ Dočkal a Valentin „Valdaboy“ Ivanov ukořistili pár důležitých bodů ve Strivewire turnaji!

Bohužel se jim však nepoštěstilo v Playzone Cupu, kde se hraje o MČR body, ale snad ještě tento týden zakončí výhrou či dobrým umístěním na sobotní Tiger Masters akci!