Clash Royale

Clash Royale sekce: Představení kapitána!

Jistě jste si všimli několika našich narážek na hru Clash Royale a nyní máme konečně tu čest vám oficiálně oznámit, že máme připravenou celou sekci, která brzy vyjde do boje v připravované týmové lize!

Sekce je pro nás velmi důležitá, protože se jedná o již druhou karetní a zároveň mobilní hru, kterou podporujeme. Hearthstone sekce sbírá jeden úspěch za druhým a my pevně věříme, že tomu tak bude i u druhé podobné sekce. O samotnou sekci se bude starat manažer Filip „Aspi“ Matoušek, který se už pár let stará o naše Hearthstone hráče. Bylo tedy jen na něm, aby složil celou novou sekci, čemuž se věnoval téměř měsíc a nyní věří v to, že vybral ty správné hráče.

Primárním úkolem této sekce bude boj o mčr body, které jsou momentálně to nejdůležitější na domácí scéně. Zároveň se sekce bude brzy věnovat týmové lize, která bude dokonce na streamu! V neposlední řadě by se sekce mohla podívat i na nějaký zahraniční turnaj, ale to záleží na produktivitě samotných hráčů.

Rozhodli jsme se vám představovat jednoho hráče po druhém a nejlepší je začít se samotným kapitánem, který Aspimu pomáhal s výběrem hráčů.

Vladimír „Taťka“ Vítek


Taťka se svou dcerou a tabletem, na kterém dominuje ve hře Clash Royale

„Jmenuji se Vladimír „Taťka“ Vítek a je mi 26 let. S rodiči vlastníme rodinný pivní bar, ve kterém zároveň pracuji. Ve svém volném čase se věnuji rodině, našim pejskům a o víkendech hraji hokejbal.

Ve hře používám nick „Taťka“, který jsem si nastavil v červnu 2016, když se mi narodila nejúžasnější dcerka.
Clash Royale hraju od té doby, co hra vyšla. Začal jsem s kamarády hrát jen tak zlehka, ale mě to po nějaké době vtáhlo těžce do děje. Rozhodl jsem se jít do nějakého lepšího klanu a zakotvil jsem v Pohoda Gaming.

Moje nejoblíbenější karta je Miner. Nejneoblíbenější pak Lava hound. A jelikož jsem dříve občas hrával turnaje na Playzone v CS:GO, tak mě napadlo, podívat se, jestli tam nezačne i Clash Royale a oni opravdu začali pořádat turnaje, což mi udělalo velkou radost. Po nějaké době hru přidali na MČR v mobilních hrách, kam jsem se dostal, ale bohužel se mi nepodařilo postoupit ze skupiny do finálového pavouka. I do Francie na ESWC se mi povedlo dostat, kde to bylo opravdu senzační. Teď se v nové sezoně hry chytly i e-sport týmy a já jsem moc rád, že můžu hrát za barvy Inside Games. Těším se na naši spolupráci a doufám, že společně dosáhneme co nejlepších výsledků“