Clash Royale

Clash Royale sekce: Představení druhého hráče!

Včera jsme představili prvního hráče naší nové Clash Royale sekce, kterým byl kapitán Taťka! Dnes se podíváme na druhého hráče, který momentálně dominuje na Playzone, jelikož vyhraje vše, co hraje!Druhým hráčem naší sekce je Ha Tuan „Pepis“ Ngoc, který momentálně drží druhé místo v MČR bodování, při čemž mu chybí jen pár bodů na první místo! Bližší představení necháme na samotném Pepisovi!

Jmenuji se Ha Tuan Ngoc, narodil jsem se ve Vietnamu, ale jsem občanem ČR. Žiji v ČR od svých 6 let, lidé mi říkají Pepa/Pepis. Je mi 25 let a aktuálně žiji v Praze. Jinak jsem dodělal Bc. v oboru Business Management na škole Prague College. Mluvím perfektně anglicky/česky/vietnamsky, nyní se živím tím, že jsem vlastníkem a jednatelem firmy Sun Grow s.r.o. již třetím rokem. Ve svém volném čase se věnuji, tedy kromě Clash Royale, zbraním – rád chodím střílet. Poté chodím do fitness a dělám Muay Thai (Thai box), také rád sleduji US seriály a chodím ven s kamarády.

Dříve jsem hrál různé hry jako League of Legends, Heroes of Newerth, HeartStone, CS:GO, Clash of Clans atd. Časem už jsem neměl tolik času ani na Clash of Clans a to je mobilní hra, proto jsem hrozně rád, že Supercell vytvořili Clash Royale, která tolik času nezabírá a je zábavná. Clash Royale hraju už od té doby co hra vyšla. Ze začátku jsem se toulal různě po klanech, než jsem narazil na Nova Czech (kde mi tedy poprvé moji žádost o přijeti zamítnuli). Časem jsem se tu usadil a musím říct, že tu je pohodová komunita, i když jsou v nějakých věcech přísnější. Každopádně hodně pomáhám vyvíjet talenty ve hře Clash Royale, takže přímo investuji své peníze do klanu Nova Czech, kde pořádám turnaje o gemy, arena packy, special offers, aby mohli i lidem, která hra baví a jsou talentovaní, získat taky trošku finanční podporu. Jinak aktuálně hraji Royal Gianta na ladder. Clash Royale hlavně hraji pro zábavu a na odreagování. O turnaje na Alze a Playzone jsem nic nevěděl a moc jsem se o to ani nezajímal, dokud se mi neozval manažer z Inside Games (Aspi) a začal jsem se o to trošku více zajímat. Každopádně jsem si řekl, že to tedy zkusím a zatím jsem tedy na Alze byl jenom pozdravit, ale Playzone turnaje jsem již odehrál 2x, poprvé to byl turnaj o 10 000 gemu a po druhé finálový turnaj na bázi pavouka. Oba turnaje jsem vyhrál, ale více jsem se zatím nezúčastnil, protože bohužel Playzone pozdní turnaje v 21:00 jsou v sobotu a to není pro mě moc ideální.

Každopádně, jak na tom budu časově, tak mě zastihnete na všelijakých turnajích (především větší turnaje nebo dřívější), tak s Vámi klidně změřím síly a tentokrát za dres Inside Games a za můj klan Nova Czech. Doufám, že nám tato spolupráce bude fungovat a rád předvedu pár lepších výsledku za iG, jenom doufám, že na to bude čas „