Clash Royale

Clash Royale sekce: Představení třetího hráče!

Každý den představujeme jednoho hráče naší nové Clash Royale sekce. Včera jsme psali o Pepisovi a dnes se podíváme na hráče, který k nám přešel z eEriness! Tuto informaci jste však mohli už včera díky bystrému redaktorovi portálu Playzone.Zmiňovaným hráčem je tedy Jan „Jen Íík“ Kuchár, kterého můžete vídat na všech možných turnajích, ale hlavně na Youtube, kde točí svá videa, ve kterých se zabývá hlavně zmiňované hře!

Pokud nevíte o jeho Youtube kanálu, tak se podívejte například na poslední video: https://www.youtube.com/watch?v=Vnr5mLybSyg  Nicméně přejdeme k jeho samotnému představení!

Ahoj, jmenuji se Jan Kuchár a herním jménem Jen Íík. Je mi 15 let a momentálně chodím do 9. třídy základní školy. Pocházím a žiji v Třebíči. Moji nejoblíbenější kartou celé hry je Hog Rider a to proto, že mám nejraději rychlý styl hry. Clash Royale jsem začal hrát hned jak to vyšlo na android, což je někdy v březnu roku 2016. Ještě před tím jsem sledoval ostatní youtubery a hra mě velice zaujala. Později když jsem už viděl, že hra má budoucnost, tak jsem do ní i trochu zainvestoval. Zúčastnil jsem se i loňského MČR a pravidelně jezdím na turnaje do Prahy. Doufám že se mi v novém týmu bude dařit a že budu podávat dobré výkony.

Nyní tedy víte už o třech hráčích naší sekce! Zbývají pouze dva a oba jsou na scéně velmi známí, dokážete si tipnout, kdo by to mohl být?