League of Legends

EU LCS 9. týden!

Evropská League of Legends Championship Series tento týden zažije předposlední týden jarního splitu. Devátý hrací týden je již za dveřmi, pojďme se tedy podívat, jaké zápasy nás čekají. Na všechny změny v předsezóně se můžete podívat v tomto článku.

První hrací den – čtvrtek 23.3.

Nejzajímavější zápas: Čtvrteční dvojici zápasů začne souboj Vitality a Splyce. Splyce jsou aktuálně na třetím místě skupiny B, které zaručuje postup do play-off. Jestliže Vitality dnes porazí Splyce, mohou teoreticky Kobry přeskočit. Papírovým favoritem jsou Splyce, ovšem Vitality již několikrát ukázaly, že umí překvapit.

 

Druhý hrací den – pátek 24.3.

Nejzajímavější zápas: Poslední pracovní den nabídne souboj Origen a Unicorns of Love. Origen se skóre 0-11 představují jeden z nejhorších celků v historii, ovšem po změně junglera a supporta vypadá jejich hra značně lépe. Jednorožci lásky jsou jako vedoucí celek skupiny B jednoznačnými favority, což by měli také dokázat.

 

Třetí hrací den – sobota 25.3.

Nejzajímavější zápas: Fnatic, kteří zažili v posledních týdnech spoustu změn, se v sobotu utkají s posledními Giants. Švédská organizace po obměně junglera musela také řešit odchod trenéra, což se jistě na hráčích podepsalo, což by mělo hrát Obrům do karet. Giants v letošním splitu vyhráli pouze dvě hry, ovšem diskutabilní prohru s Vitality bychom mohli počítat jako poloviční výhru. Jestli byli Fnatic někdy ve špatném rozpoložením, je to právě teď a Giants by toho měli využít a porazit Fnatic 2:1.

Na jaký zápas se těšíte nejvíce vy?