Clash Royale

Clash Royale Proleague už zítra!

S oznámením nové Clash Royale sekce jsme dostali nabídku k připojení se do první týmové ligy! My jsme samozřejmě pozvánku přijali a už zítra se můžete těšit na náš první zápas!

V této lize se naše sekce utká proti organizacím Inaequalis, eEriness a eSuba, tudíž se můžete těšit na spoustu zápasů, které budete moct sledovat každé úterý od 19:00 na streamu Mishikna po boku komentátora Horacziawww.twitch.tv/mishkino

První část ligy bude formátem skupiny každý s každým, kde se týmy poperou o postup do playoff. Jeden tým ze skupiny po skončení této části vypadává. Zbylé tři týmy se spolu utkají v playoff, kde se rozhodne o absolutním vítězi.

Formát zápasů bude jednotný po celou dobu konání ligy a bude jím známý formát “allkill”. Zápas bude vypadat takto: Z každého týmu nastoupí první vybraný hráč a hrají spolu pouze na jednu vítěznou hru, kdo vyhraje pokračuje jako reprezentant svého týmu a poražený končí a jeho tým musí nasadit dalšího hráče. Tímto stylem se hráči střídají dokud jeden z týmu nedosáhne jako první čtyř výher – zápas je tedy BO7.

Menším chytákem je ještě omezení na decklisty hráčů; bude se hrát formát Last Man Standing – tedy takový formát kde hráč nesmí měnit svůj balíček.

V naší sekci je pět hráčů, proto se budou každý týden točit, aby si zahrál úplně každý a měli jste šanci je poznat na streamu. Naším prvním zápasem bude zítra tým Inaequalis, kde je známý hráč Synek. Za nás od 19:00 nastoupí Pepis, Taťka, Fallenreject a Tuca! Proto zítra určitě přijďte na stream a podpořte nás v boji o titul v prvním ročníku týmové ligy ve hře Clash Royale!