League of LegendsOverwatch

Shrnutí minulého týdne aneb druhá místa!

Celý týden jsme mluvili o náročném víkendu, který nás čeká. Víkend je za námi a my se můžeme pochlubit hned několika místy na bedně!

Začneme nejdříve naší Hearthstone sekcí, která se kvalifikovala na sobotní Battlegrounds, kde byl prizepool skvělých 20 000kč!

Přes dvě kvalifikace prošel Valentin „Valdaboy“ Ivanov a Daniel „Power“ Strmiska. O jejich přípravě jste si minulý týden mohli přečíst několik informací v tomto článku. Nyní můžeme oznámit, že jsme z této akce odvezli krásné druhé místo!

Valdaboye čekal první zápas proti Ecoovi z týmu eSuba. Měl hodně natrénováno, ale bohužel se nepoštěstilo, takže skončil hned v prvním kole za stavu 1:3. Powera čekal první zápas proti AlmostAngelovi, kterého s přehledem porazil 3:0 a postoupil tak do TOP 8, kde se utkal s Krotorem, kterého taktéž lehce porazil 3:0. V semifinále na něj čekal hráč Kronos, který už byl mnohem složitějším protivníkem, jelikož Power vyhrál těsně 3:2. Ve finále se postavil Martimovi, který je momentálním držitelem titulu Mistra Slovenské republiky. Toho už Power bohužel neporazil a proto si odnáší skvělé druhé místo.

Odkaz na bracket: https://battlefy.com/alza-game-center/hsbg253/58d5507e2ddf9f4103bb2274/stage/58d5508e218399390399a794/bracket/


Mezitím probíhal boj i na poli hry Overwatch, kde jsme měli naše zástupce ve vyvrcholení prestižní ZOWIE by BenQ lize! První hra byla proti Inae Animus, se kterými si hravě poradili 2:1. Druhý zápas hráli proti eSubě, která je zastavila stejně jako Valdaboye zastavil Ecoo. Kvůli tomu se museli znovu utkat s předchozím soupeřem, ale tentokrát vyhráli 2:0 a zařídili si tak místo ve finále opět proti eSubě. Ani tentokrát eSubu nedokázali porazit a tudíž si odnesli krásné druhé místo!


Současně bojovala i naše League of Legends sekce v Tiger Masters, které se konalo v Re-Loadu! Svou první bo3 odehráli s týmem eXtatus a byl to pro ně hladký postup, neboť vyhráli 2:0. Tudíž je čekalo finále proti Majestic Lions. Finále bylo velmi napínavé, ale naši hráči na novou soupisku Majestic Lions nestačili a prohráli 1:2. proto si i naše League of Legends sekce z víkendu odváží stříbro!

Vypadá to tak, že naše sekce hraje mnohem lépe, když je momentálně pod dohledem zkušeného Denyka!