LogitechPartneři

Neuvěřitelná kombinace klávesnice K380 a myši M535

Jsi fanouškem nebo milovníkem moderního designu a bezdrátových technologií? To tě určitě bude zajímat nová Logitech klávesnice K380 Multi-Device Bluetooth keyboard společně s Logitech myší M535 Bluetooth Mouse! Pohodlně se usaď do svého křesla a nech se vtáhnout do světa Logitech!

Když už jsme jako první zmínili právě klávesnici, tak se na ní pojďme blíže podívat. Bezdrátová klávesnice Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard vám nabízí komfort použití jako u stolního počítače i pro práci na notebooku, smartphonu a tabletu. Můžete se vyjádřit prostřednictvím jakékoli digitální platformy a kdekoli – klávesnici lze spárovat až se třemi zařízeními a mezi nimi je možné okamžitě přepínat pomocí tlačítka Easy-Switch™. k380-multi-device-bluetooth-keyboard

Klávesnice automaticky rozpozná, jaké zařízení je právě připojeno, a automaticky přemapuje rozložení kláves s ohledem na podporované funkce a klávesové zkratky – takže budete moci s plným pohodlím psát, jak jste zvyklí.

k380-multi-device-bluetooth-keyboard

Klávesnice Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard vydrží na dvě přiložené baterie velikosti AAA fungovat až dva roky a bude k dispozici v šedém nebo modré provedení.

Systémové požadavky
Počítače a jiná zařízení s bezdrátovou funkcí Bluetooth, která podporují externí klávesnice (profil HID). Další informace získáte od výrobce zařízení.

  • PC: Windows® 7, Windows 8, Windows 10 nebo novější
  • Mac: Mac OS® 10.10 nebo novější
  • Chrome OS™
  • Tablet nebo chytrý telefon s Android™: Android 3.2 nebo novější.
  • iPad® nebo iPhone®: iOS® 5 nebo novější
  • Apple TV®

Připojení k internetu (pro stažení volitelného softwaru)

jpg-300-dpi-rgb-k380-keyboard-lifestyle-57
Rozměry

Výška: 124 mm (4,9 in)

Šířka: 279 mm (10,9 in)

Hloubka: 16 mm (0,6 in) včetně nožiček

Hmotnost: 423 g (14,92 oz) včetně baterií

Technické parametry

Typ připojení: Bluetooth Classic (3.0) Bezdrátový dosah: 10 m (30 ft)*
* Dosah bezdrátového připojení se může lišit v závislosti na podmínkách okolního prostředí a používání

Podpora softwaru:
Logitech Options pro Windows (Windows 7, Windows 8, Windows 10 nebo novější)

Logitech Options pro Mac (OS X 10.8 nebo novější)
Baterie: 2 x AAA Životnost baterií: 24 měsíců Indikátory (LED): Indikátor baterie, indikátory 3 kanálů Bluetooth Speciální klávesy: Přístupové klávesy (Domů, Zpět, Přepínání aplikací, Místní nabídka), Easy-Switch™ Připojit/Napájení: Vypínač napájení jpg-300-dpi-rgb-k380-keyboard-lifestyle-51

A konečně se dostáváme k druhé části, kde se podíváme na elegantní myš, která se perfektně hodí ke zmíněné klávesnici: M535 Bluetooth Mouse

 

jpg-300-dpi-rgb-m535bt_gray_softwareBezdrátová myš Logitech M535 Bluetooth Mouse vám umožní tvořit na prakticky jakémkoli mobilním zařízení a kdekoli budete chtít. Má programovatelná tlačítka pro navigaci, takže celé ovládání máte přímo ve své ruce a můžete přepínat mezi aplikacemi, pracovními plochami, kopírovat a přesouvat soubory a fotografie pomocí funkce drag-and-drop, lze též replikovat gesta prováděná švihem třemi prsty, jako při ovládání počítačů Mac, a vyvolávat aplikace ve Windows 10.

m535m337-bluetooth-mouse

Myš dokáže spolehlivě sledovat pohyb prakticky na jakémkoli povrchu – od kovových stolků kaváren přes pultíky s dlaždicemi až po váš oblíbený studijní stůl – díky laserovému optickému snímači. Snadno se přenáší, má naklápěcí rolovací kolečko, zakřivený tvar a texturované gumové úchopy poskytují komfort i při dlouhém používání a vydrží pracovat až 10 měsíců na jednu baterii velikosti AA. Myš Logitech M535 Bluetooth Mouse bude nabízena v šedém nebo modrém provedení.

m535m337-bluetooth-mouse

Systémové požadavky

Windows® 7, Windows 8, Windows 10 nebo novější
Mac OS® X 10.8 nebo novější
Chrome OS™
Android™ 3.2 nebo novější

Počítač nebo tablet s bezdrátovou funkcí Bluetooth®

jpg-300-dpi-rgb-m535bt-lifestyle_23

Rozměry

Myš (výška x šířka x hloubka): 61,1 mm (2,4 in) x 100,5 mm (3,96 in) x 33,0 mm (1,3 in)

Hmotnost myši: 82 g (2,89 oz)

Technické parametry

Typ připojení: Bluetooth Classic (3.0)

Bezdrátový dosah: 10 m (30 ft)*
* Dosah bezdrátového připojení se může lišit v závislosti na podmínkách okolního prostředí a používání Baterie: 1 x AA Životnost baterie: až 10 měsíců

Indikátory (LED): Indikátor baterie

DPI (Min/Max): 1000±

Technologie senzoru: Optický senzor s přesností laseru

Dáte šanci této kombinaci a vyzkoušíte něco nového? My určitě ano!