LogitechPartneři

Logitech G představuje mechanickou herní klávesnici bez numerického bloku

Švýcarský výrobce herních periferií Logitech přichází na hráčské pole s nejnovější mechanickou klávesnicí Logitech G410 Atlas Spectrum. Tato klávesnice je dle Logitechu vyvíjená ve spolupráci se špičkovými světovými hráči, čemuž nasvědčuje jak konstrukce tak funkčnost.

Logitech® G410 Atlas Spectrum TKL Mechanical Gaming Keyboard, která využívá spínače s mechanikou Romer-G™ vyvinuté exkluzivně společností Logitech. Klávesnice Logitech G410 Atlas Spectrum TKL nabízí o 25 procent rychlejší aktivaci kláves než standardní mechanické klávesnice a navíc má vylepšenou odolnost, inteligentní RGB podsvícení a design označovaný jako „tenkeyless“, tj. bez numerického bloku a případně některých dalších kláves. Dále umožňuje integraci s aplikací Arx Control vyvinutou v rámci Logitech G, která na vašem mobilním zařízení zobrazuje širokou škálu informací důležitých při hraní různých her.

„Úzce jsme spolupracovali s hráči všech věkových kategorií a našimi eSports týmy, abychom mohli vytvořit tuto ultralehkou klávesnici, která je odolná a pohodlná,“ řekl Ujesh Desai, viceprezident a generální ředitel divize herních zařízení společnosti Logitech. „Klávesnice G410 Atlas Spectrum je mechanická klávesnice, jakou si naši fanoušci žádali – je dostatečně malá, aby k myši bylo blíže, a dostatečně lehká, abyste ji mohli snadno hodit do batohu a vzít s sebou z domu, kdekoli budete chtít hrát.“

Logitech G410 - 012

Exkluzivní mechanické spínače Romer-G

Klávesnice Logitech G410 Atlas Spectrum se vyznačuje exkluzivními mechanickými spínači Romer‑G, které zaregistrují pohyb vašeho prstu o 25 rychleji než konkurenční mechanické spínače. Aktivační dráha při stisku klávesy je pouze 1,5 mm, a proto spínače Romer-G přijímají příkazy rychleji, takže máte výhodu v soubojích, v nichž záleží na každé milisekundě. Díky vylepšené odolnosti každá klávesa vydrží 70 miliónů úhozů, čili až o 40 procent déle než jiné klávesnice na trhu, můžete hrát se spolehnutím, že vaše klávesnice přežije všechny bitvy.

Ultralehká konstrukce stylu „tenkeyless“ – bez numerické části

Klávesnice Logitech G410 Atlas Spectrum nabízí všechny klávesy podstatné pro hraní a lze ji přitom snadno přenášet třeba na turnaje v síti LAN nebo ke kamarádovi – také při hraní zabere méně místa. Díky vypuštění numerického a bloku a tlačítek s makry získáte více prostoru pro divoké pohyby myší. A navíc díky kompaktní konstrukci budete mít obě ruce blíže u sebe pro větší pohodlí, což je obzvláště důležité pro hráče, kteří při pohybu používají nízké rozlišení myši (DPI).

Inteligentní podsvícení s plnou paletou RGB barev

Podsvícení kláves v jejich středu usnadňuje vyhledání správných tlačítek při hře, když je málo světla. Ve spojení s obslužnou aplikací Logitech Gaming Software můžete podsvícení nastavovat individuálně pro každou klávesu a barvy vybírat z palety 16,8 miliónů odstínů. Pomocí tohoto softwaru můžete synchronizovat šablony podsvícení mezi různými zařízeními z rodiny Logitech G, barevně zvýraznit určitá tlačítka, abyste měli snadnější orientaci v důležitých příkazových klávesách, můžete změnit barvy tak, aby ladily s vaším počítačem, nebo si můžete vytvářet vlastní profily pro jednotlivé hry. Dále lze ovládat jas podsvícení, abyste se při hře cítili pohodlně. Klávesnice Logitech G410 Atlas Spectrum má vyrovnanou intenzitu podsvícení, takže její vzhled působí čistě a klávesy jsou snadno čitelné.

Integrace s aplikací Arx Control

Logitech Arx Control je bezplatná mobilní aplikace pro operační systémy iOS® nebo Android™, která umožňuje, aby vaše mobilní zařízení zobrazovalo informace z dané hry, podstatné statistiky a mnoho dalšího. Klávesnice Logitech G410 Atlas Spectrum obsahuje tzv. Arx Control dock – praktický stojánek pro mobil nebo tablet, který lze z klávesnice vytáhnout a umístit kdekoli na stole, abyste informace z aplikace Arx Control měli pohodlně na očích.

Logitech G410 - 001

Cena a dostupnost

Očekává se, že herní klávesnice Logitech G410 Atlas Spectrumbude v České republice k dostání v průběhu října 2015 za doporučenou maloobchodní cenu 4 099 Kč. Bližší informace můžete získat na webových stránkách gaming.logitech.com nebo našem blogu