League of Legends

LoL sekce posiluje!! Nový lesa pán se vynořuje z lesa!

Za pár dní nám začíná Mistrovství České republiky v počítačových hrách, kde po roční odmlce nebude chybět naše LoL sekce. Před nabitým závěrem sezony naše řady posílil známý český jungler Adam „Idiommm“ Ospálek.

K týmu se Idiommm přidal zhruba před měsícem, kdy tehdy současný jungler a nyní náhradník Kieleran z osobních důvodů a časové vytíženosti nechtěl bránit v rozvoji týmu a tak jsme se byly nuceni poohlédnout po novém junglerovi. Po pár dnech se tým rozhodl zkusit na tryout Idiommma, který velmi dobře zapadl do sestavy a svým agresivním playstylem přinesl i určité oživení v herním projevu týmu. Nyní se, ale pojďme podívat na první rozhovor nového lesa pána Inside Games

  • Ahoj Idiome, ty jsi nejnovější posilou iG LoL sekce před podzimním tažením po českých turnajích. Pro ty co tě moc neznají, prozradil vy jsi nám jak se jmenuješ a jakých největších úspěchů jsi dosáhl?
  • Zdravíčko, Jmenuji se Adam „Idiommm“ Ospálek. Mé úspěchy jsou 2. místo na BGCH 2014 s týmem Cyborg Factory a 2. místo na ASUS Finals 7 s eEriness. Za můj největší úspěch považuju vyhranou BO3 proti eXtatusu v složení ve kterém vyhráli MČR v play-off(kvalifikaci) ROG a díky tomu postup na ASUS Finals kde jsme ukořistili stříbrného dvaciáše.

 

  • Ty jsi předtím působil v tymech jako eEriness, Cyborg gaming. Nakonec tě cesta osudu zavedla k nám do iG. Ale co tomu předcházelo?
  • S týmem eEriness se od nás po TOP2 na ASUS Finals 7 hodně čekalo ale bohužel pár hráčů z mého teamu místo challengera huntilo globála.. Později se nám je podařilo přesvědčit, že lolko je pro děti, tudíž pro nás a začali jsme tryhardit, bohužel to v naší rošádě na ROG s bodama a podplacenými lidmi nevyšlo a Lancraft byl pro nás unlucky.. pak 3/5 lidí přestali hrát lolko, aby mohli konečně vyhuntit toho globála. Do iG jsem sem se dostal přes Edemse kdy jsme kamarádi a zeptal se mě jestli nechci hrát s ním v teamu protože Kieleran nemá tolik času na hraní a raději bude zahřívat lavičku, tak jsem souhlasil, ale už teď toho lituji protože atmosféra teplého vzduchu v teamu je nad hladinou únosnosti. (Směje se)

 

  • Už jsi se s novým týmem sehrál a kde vidíš vaše silné a slabé stránky?
  • Silné stránky úplně všude a slabé nemáme (keepo), naším soupeřem je jenom naše hlava a tilt … takže prosím všichni zabanujte Lee sina, protože jsem one trick pony.

 

  • Za par dni se představíte na MCR, kde máme ve skupině silné týmy FTS a eXtatus. Jak vidíš naše šance?
  • Naše šance vidím dost vysoko, protože mé myslivecké schopnosti jsou dost cenné a možná nás pošlou domů už v sobotu a nebo nás vystřelí do play-off. Ale seriózně si myslím že na 2. místo ve skupině budeme stačit.

 

  • Podzimní část sezóny je hodně nabitá. Čeká nás ještě BGCH a ROG liga. Zároveň proběhla Českem vlna změn v týmech, někdo posiloval někdo zase naopak tratil. Kdo podle tebe bude nejúspěšnějším týmem podzimu?
  • Papírově to vidím na FTS a zbytek ukáže čas a myslivecké schopnosti ostatních sběračů lesních plodů oproti mému smite skillu (KappaRoss)

 

  • No myslím, že jsem tě už velmi zdržel od tvé myslivecké práce. Ale přeci jen poslední otázka než se vydáš na sběr, tak ti dam prostor, aby jsi mohl něco vzkázat fanouškům jak tvým tak i fanouškům iG, kteří se už nyní třesou na tvůj smite skill.
  • Zanechte like na na mé FB stránce a sledujte mé jungle playe, protože stojí za to i přesto, že directed kamera české scény je 90% hry namířená na bot. 😉 A samozřejmě nesmím zapomenout poděkovat partnerům Inside Games TIGER energy drinku a Logitech G.

 

  • Ještě poslední otázečka! Plánuješ narušit revír lesa pána z FTS?
  • Ano, plánuju mu rozhodit sandál na vyvolávačově žlebu, mimo žleb(tudíž v lese) jsme spolumyslivci a máme společnou krbovou římsu s trofejemi lesní zvěřiny.