Counter-Strike: Global Offensive

Inside Games s novou CS:GO sekcí

Někteří z vás už asi zpozorovali, že se u iG něco děje. Je tomu skutečně tak, abychom to dlouho nenatahovali. Po dlouhé době, skoro rok a půl, jsme přijali CS:GO sekci. S touto sekcí bychom chtěli pracovat a vychovat si jí do své „iGFamily“.

Jedná se o neznámé hráče, kteří na scéně nepůsobí moc výrazně. Jedná se o sestavu poměrně kvalitních hráčů, kteří sice nemájí hodně vysoké zkušenosti, ale mají potenciál a snahu, zlepšovat se a něco dokázat. Už teď jsme schopni konkurovat některým předním českým celkům jako jsou například Fraternitas nebo ex-Necroraisers (Nyní Cyborg Factory). Sekce je pod vedením Martina „Lactresse“ Piskoře, který působí jako manažer/coach sekce a dalé také jako video-maker iG. Sestava jako taková je pod vedením kapitána týmu Honzy „flexe“ Ehrlicha, se kterým jsme si také připravili rozhovor.

  • Ahoj flexi, je mi ctí že tě můžu přivítat u Inside Games, mohl by si se na úvod krátce představit našim fanouškům a říct něco o vás jako týmu?
  • Ahoj, jmenuji se Honza Ehrlich, vystupuji pod nickem „flex “ a jsem kapitánem tohoto teamu. S klukama hrajeme druhým měsícem.

 

  • Jak probíhal váš vývoj týmu, byly jste před iG i v nějakých jiných organizacích v této sestavě, či nějaké výrazné změny?
  • Ano, působili jsme jako academy sekce v ENVi. A to zhruba od června tohoto roku. Z původní sestavy nezůstal kámen na kameni a prakticky jsme utvořili úplně nový team. Většinu toho času jsme bojovali se sestavou a nepřizpůsobivými, nebo přehnaně ambiciózními jedinci, jak je již zvykem na naší rozmanité scéně a na nějaké individuální výkony nepadlo ani pomyšlení, což bylo také jedním z hlavních důvodů utvoření této nové sestavy.

 

  • Rovnou navážu další otázkou, jak si momentálně s touto novou sestavou vedete?
  • Nedávno jsme se pokoušeli probojovat do RoG Masters III, kde jsme nešťastně spadli po prvním kole do LB, odkud jsme se probojovali přes teamy jako Fraternitas nebo Necroraisers(CGF) až na konečné druhé místo, kde nás čekala kvalifikační BO3 baráž proti teamu Gunrunners, kterou jsme bohužel nezvládli.

 

  • Mohl by si nás trochu blíže seznámit kdo ti vlastně ve hře kryje záda?
  • Kukátko nám hraje Daniel „Devour“ Hovan, kterého supportí Patrik „Devil“ Ptáček a ukrajinský střelec Sergej „Tmizet“ Dibrov. Já se pohybuji na roli lurkera a IGL teamu. Ovšem všechny playe nám zprostředkovává Martin „extazy“ Czedroň, jakožto entry fragger.

 

  • Můžeš nám prozradit, co máte v plánu do budoucna?
  • V současné době jsme ve fázi tréninku, kdy se snažíme převést naše největší slabiny na největší přednosti. „Ne“úspěch na RoG nám otevřel oči a uvedl do reality, které nás jistým způsobem směrují do dnes. Nicméně, tento víkend začínáme hrát 99Damage ligu a v budoucnu rozhodně plánujeme CEVO nebo ESEU, a také tuzemské offline turnaje.

 

  • Já ti děkuji že sis udělal čas na rozhovor a teď bych ti dal prostor, pokud by si chtěl něco vzkázat, mamce, taťkovi, babičce a všem kdo tento rozhovor čtou.
  • Díky, velmi bych vám chtěl poděkovat za celý náš team. A to v první řadě panu Nevadovi a Lactressovi, našemu Mourinhovi za vlídný přístup a velkou šanci působit v tak skvělé organizaci jako jsou Inside Games a jejich sponzorům Logitech-G a Tiger. Dále bych chtěl poděkovat svým spoluhráčům, protože bez nich by neexistoval žádný team a nejspíše ani žádný flex. Rozhodně nezapomínám na naše fanoušky a všechny lidi, kteří se o nás jakkoli zajímají. I těm patří velký dík.

CSGO sestava:
22px-Flag_of_Czech_Republic Honza „flex“ Ehrlich
22px-Flag_of_Czech_Republic Patrik „devil“ Ptáček
22px-Flag_of_Czech_Republic Martin „extazy“ Czedroň
flag_ukraine Sergej „tmizet“ Dibrov
flag-sk Daniel „Devour“ Hovan