Logitech

Bližší pohled na Assembly Winter 2016!

Nedávno jsme vás informovali o tom, že se ixxii zúčastní Assembly Winter 2016V dnešním článku se podíváme na tuto akci z bližšího pohledu.

Před pár dny byly zveřejněny skupiny, ve kterých začne bitva o postup do playoff, kde se bude hrát o zajímavý prizepool v hodnotě 3000€. Pojďme se společně podívat na skupinu A, ve které bude bojovat ixxii.

Skupina_Grafika

Prvním důležitým jménem je Torlk, neboť to bude první hráče, se kterým se ixxii na turnaji utká. Hraje se formátem  Bo5 Conquest s jedním banem ve skupinách o 4 hráčích, kteří budou hrát double elimination a následně postoupí do playoff nejlepší 2 hráči. Losování hráčů bylo jednoduché: 2 invite hráči proti 2 kvalifikovaným hráčům, proto ixxii nastupuje proti Torlkovi.

Jérémie „Torlk“ Amzallag

799px-Millenium

Hráč Hearthstonu pocházející z Francie. Za tým Millenium hraje již od roku 2014 a stihl nasbírat několik významných ocenění: 4. místo na DreamHacku ve Valencii nebo 5. – 8. místo na DreamHack Winter 2015.

Jon „Orange“ Westberg

600px-Team_Archon

Dalším známým hráčem je Orange, který hraje za Team Archon a pochází ze Švédska. Orange má dlouhou historii v hraní karetní hry Magic the Gathering. Poté přešel ke hře Hearthstone, kde nasbíral spoustu ocenění: 1. místo na turnaji SeatStory Cup III, 1. místo na nedávném ASUS ROG 10th Anniversary Tournament, které se odehrávala na DreamHacku v Leipzigu a spoustu dalších velkých turnajů.

O posledním účastníku s přezdívkou Hefish víme jen to, že pochází z Finska a patří mezi hráče, kteří se kvalifikovali přes jednu ze dvou kvalifikací.

Ostatní skupiny vypadají následovně

zbytek

Celý turnaj vypukne 5. února a samozřejmě jej budeme moct sledovat na streamu, kde budeme moct podpořit ixxiiho! O všem vás budeme informovat prostřednictvím Facebook stránky. Přímo na místě bude i majitel Inside Games – Nevada, který v průběhu celé akce bude přidávat různé fotky na náš Instagram, který nezapomeňte sledovat, aby vám neunikla žádná informace! #iGhype