LogitechPartneři

LOGITECH SPOLUPRACUJE S UBISOFT® PŘI UVEDENÍ HRY TOM CLANCY’S THE DIVISION™

Praha, Česká republika – 4. února – Dnes společnost Logitech oznámila spolupráci se společností Ubisoft, kterou chce oslavit uvedení herního titulu Tom Clancy’s The Division. Logitech se podílí na uvedení akčních balíčků s plnou verzí hry a vydává novou verzi apletu Arx Control a speciální profily RGB podsvícení, jež fanouškům hry The Division nabídnou nové zážitky z používání kompatibilních herních klávesnic ihned při uvedení hry, které je určeno na 8. března 2016.

Počínaje 8. březnem budou herní klávesnice s celými názvy Logitech® G410 Atlas Spectrum TKL Mechanical Gaming Keyboard, Logitech® G810 Orion Spectrum RGB Mechanical Gaming Keyboard a Logitech® G910 Orion Spark RGB Mechanical Gaming Keyboard součástí akčních balíčků spolu s plnou verzí hry.

Všechny klávesnice jsou osazeny mechanickými spínači Romer-G™, které vyvinula exkluzivně společnost Logitech a které zachytí stisknutí klávesy až o 25 procent rychleji, než umějí konkurenční mechanické spínače, klávesnice dále mají inteligentní RGB podsvícení tlačítek, takže si můžete vybrat a přizpůsobit barvu podsvícení každé jednotlivé klávesy, vybírat můžete z palety barev s 16,8 milionu barevných odstínů prostřednictvím obslužné aplikace Logitech Gaming Software (LGS). Můžete si také vybranými barvami zvýraznit určitá tlačítka, abyste měli lepší přehled o příkazech, nebo můžete barvy upravit, aby ladily s vaší herní sestavou, a můžete si vytvářet vlastní profily pro různé hry.

Klávesnice Logitech G410 Atlas Spectrum a Logitech G910 Orion Spark mají navíc dokovací slot Logitech G Arx Control. Podporuje většinu mobilních telefonů s operačními systémy iOS® a Android™ a poskytuje snadný přístup k aplikaci Logitech G Arx app, která na vašem mobilním zařízení zobrazuje širokou škálu doplňkových informací z dané hry.

Očekává se, že klávesnice Logitech G410 Atlas Spectrum, Logitech G810 Orion Spectrum and Logitech G910 Orion Spark v akčních balíčcích s hrou budou v Evropě k dostání od 8. března za doporučené maloobchodní ceny, které v daném pořadí jsou 4 399 Kč, 5 299 Kč a 5 499 Kč. Podrobnější informace můžete získat na adrese gaming.logitech.com.

Hra Tom Clancy’s The Division se odehrává několik týdnů po té, co v New Yorku na Černý pátek vypukla devastující pandemie. Jedna po druhé kolabují základní služby a během pouhých pár dnů se společnost zhroutí do chaosu. Pro záchranu společnosti je aktivována „The Division“ – samostatná jednotka taktických agentů, kteří mezi vedou zdánlivě obyčejné životy. V této strhující akční otevřené hře typu RPG („hra na hrdiny“), které se online mohou účastnit hráči z celého světa, objevujte nepřátelské a dynamické prostředí, kde velmi záleží na zkoumání a pokrocích jednotlivých hráčů. Spojte se s jinými hráči, abyste byli schopni pátrat po zdrojích viru a vyrvali město ze sevření všudypřítomného zmatku. Další informace o hře můžete získat na adrese www.thedivisiongame.com