Counter-Strike: Global Offensive

CSGO tým v pátek vyráží do Maďarska na ICL

V Pátek naše CSGO sekce vyjíždí do Maďarska na ICL. Přečtěte si zajímavý rozhovor s kapitánem týmu, jak vidí ambice v tomto turnaji.

Nedávno jsme oznamovali nové složení naší CS:GO sekce. Novou sestavu čeká v pátek hned první těžká výzva a tou je LAN akce v Maďarském Vácu Infinity Csarnok Lan 30 (Dále jen ICL). Nová sestava ve složení se třemi bývalými hráči iNfetced Gaming se již po přestupu intenzivně připravuje na jejich první LAN akci v tomto složení pod Inside Games. My vám během turnaje budeme přinášet nejčerstvější informace a fotografie přímo z Maďarska. Před turnajem jsme si vyzpovídali kapitána týmu Honzu „flexe“ Ehrlicha.

 

Ahoj Honzo. V pátek vyrážíte na jarní ICL do Maďarského Vácu. Popiš nám trochu, o jakou akci jde?

Město Vác se nachází nedaleko Budapeště z toho důvodu jde o nejdostupnější offline za hranicemi CZ/SK. Toto bude již 30. konání ICL, takže jiné celky, nebo i jiní tuzemští hráči jsou s touto LAN více ztotožnění, pro náš celek to bude premiéra v zahraničí.

Jedete v relativně nové sestavě, jaké vidíš ambice na tomto turnaji?

Top 8 se nám jeví jako reálná šance.

Máte ve skupině jednoho z česko-slovenských zástupců, konkrétně eSubu. Co to pro vás znamená?

Znamená to, že bychom se měli připravovat o to více než do teď. Kluci z eSuby představují team, který v poslední době hraje velmi kvalitní hru, a tak je namístě mít z nich obavu.

Máte nějakou speciální přípravu?

Bohužel bych si představoval mnohem rozsáhlejší přípravu, na kterou z osobních důvodu nepřipadlo mnoho času. Takže jsme se spokojili se základními straty, při kterých klademe důraz na smysl hry a teamovou spolupráci. Naším největším limitem je čas a s tím bohužel nic neuděláme.

Je to vaše první LAN akce pod Inside Games, jste nervózní?

Klid s jakým k LAN všichni přistupují mě osobně znervózňuje více, než-li samotné ICL (Směje se) Určitě se chceme ukázat v co nejlepším světle už jenom kvůli iG, kteří nám pomohli celou LAN učinit reálnou.

Chtěl bych ti poděkovat, že sis na mě našel čas. Na závěr máš slovo ke všem fanouškům a lidem co vás podporují.

Chtěl bych poděkovat všem, kteří nás podporují, sledují a fandí. Určitě sledujte info z iG facebooku. Na závěr bych chtěl poděkovat všem našim partnerům: Logitech G, Zhodnocovna, yDeal.

 

iG se na ICL vydá v této soupisce:

22px-Flag_of_Czech_Republic Honza „flex“ Ehrlich (Kapitán)
22px-Flag_of_Czech_Republic Tomáš „Tomkeejs“ Tomka
flag-sk Dominik „NIO“ Maxian
22px-Flag_of_Czech_Republic Martin „tv1“ Dráha
22px-Flag_of_Czech_Republic Ondřej „Eyo“ Šťastný