LogitechPartneři

Logitech G představuje svou dosud nejlepší herní myš s bezdrátovou technologií na profesionální úrovni

Praha, Česká republika — 24. března 2016 — Společnost Logitech dnes oznámila uvedení své dosud nejlepší herní myši s názvem Logitech® G900 Chaos Spectrum™. Tato nová herní myš s parametry, jaké vyžaduje hraní na profesionální úrovni, se může pochlubit nejlepší bezdrátovou technologií v daném oboru, vyspělým optickým herním snímačem pohybu, flexibilním designem, který je vhodný pro praváky i leváky, nastavitelným podsvícením, konstrukcí mechanických tlačítek na pivotových závěsech a odlehčeným provedením pro maximální výkon a pohodlí i při dlouhých herních soubojích. U myši Logitech G900 Chaos Spectrum je zajištěno bezdrátové spojení bez jakéhokoli zpoždění a má dlouhou výdrž baterie, na níž se mohou spolehnout i profesionální hráči z oblasti eSports.

„Bavili jsme se s profesionálními hráči eSports a všichni potvrdili, že u herních myší nesnášejí kabel,“ řekl Ujesh Desai, viceprezident a generální ředitel divize herních zařízení společnosti Logitech. „Přáli by si mít volnost bezdrátové myši, ale s výkonem a spolehlivostí, kterou poskytují myši na kabelu. A tento cíl jsme zadali našim konstruktérům – aby vytvořili bezdrátovou herní myš, která bude rychlejší než konkurenční myši připojené kabelem. Model G900 je splněním tohoto příslibu a my jsme přesvědčeni, že je to nejlepší herní myš, jakou jsme dosud vytvořili.“

Logitech_G900_1

Technologie bezdrátového přenosu na profesionální úrovni

Díky rychlosti přenosu informací o pohybu myši s taktem jedné milisekundy a vysoce optimalizovanému bezdrátovému spojení na kmitočtu 2,4 GHz strčí myš Logitech G900 Chaos Spectrum do kapsy konkurenční myši – na kabelu i bezdrátové. Exkluzivní technologie ladění taktu je jedním z aspektů, který podstatně snižuje spotřebu energie, takže můžete hrát bez přerušení 32 hodin – celý soutěžní víkend – na jedno nabití (24 hodin s podsvětlením, které je nastaveno jako výchozí). Pokud vaší baterii bude energie docházet, upozorní vás na to Battery Assistant obslužné aplikace Logitech Gaming Software (LGS). Ani při připojení nabíjecího kabelu nemusíte hru přerušit, protože myš se hladce přepne mezi bezdrátovým režimem a připojením přes kabel, jakmile jej připojíte. A protože plné nabití úplně prázdné baterie trvá asi dvě hodiny, nebudete nikdy ke kabelu připoutáni na dlouho.
Nejpreciznější herní optický snímač pohybu myši

Myš Logitech G900 Chaos Spectrum je osazena herním optickým snímačem pohybu s označením PMW3366, což je nejmodernější senzor s exkluzivní technologií společnosti Logitech pro ladění taktu přenosu dat. Snímač PMW3366 dosáhl širokého přijetí ze strany nadšenců i profesionálů jako nejlepší senzor pro herní myši na trhu, protože přesně převádí jakýkoli pohyb ruky na obrazovku s hladkou a okamžitou odezvou, a to i při nastavení na vysokou citlivost. Má nulové vyhlazování a filtrování v celém spektru možných rozlišení DPI (od 200 do 12.000 DPI), což zajišťuje výjimečnou přesnost sledování pohybu a konzistentní odezvu při jakkoli rychlém pohybu.
Možnosti plného přizpůsobení pro vaši ruku i styl

Myš Logitech G900 Chaos Spectrum vám dává volnost, abyste si ji mohli nakonfigurovat přesně podle svých představ. Není jen neutrálně „obouruká“, nabízí ještě více: pomocí přiložených magnetických krytů tlačítek ji lze přetvořit na myš přímo určenou pro praváky nebo leváky. Tato myš je zkonstruovaná tak, že nevnucuje způsob, jak ji budete držet – její tvar bude pohodlný pro různě velké dlaně, dlouhé nebo krátké prsty a způsoby klikání. Pomocí obslužné aplikace LGS je možné naprogramovat barvu a intenzitu podsvětlení tak, aby ladilo s vaším stylem, počítačovou sestavou a prostředím, přičemž vybírat můžete z palety 16,8 milionů barevných odstínů. Můžete svou myš oživit díky „dýchajícímu“ podsvícení nebo jej vypnout, kdykoli počítač nepoužíváte.

Logitech_G900_41

Mechanická konstrukce tlačítek na otočných závěsech

Tlačítka myši Logitech G900 Chaos Spectrum byla navržena s cílem dosáhnout zřetelného a čistého kliknutí s rychlou akcí. Do hlavních tlačítek, levého a pravého, je vestavěn systém kovových napínaných pružin a exkluzivní mechanické závěsy na pivotech. Tento systém zkracuje vzdálenost od stlačení tlačítka ke spínačům a současně minimalizuje sílu potřebnou pro aktivaci kliknutí, takže každý následný klik lze provést rychleji. Výsledkem je citlivější odezva a stabilně rychlé, přesné a spolehlivé chování myši.

Logitech_G900_21

Precizně odlehčené provedení

Každá součást myši Logitech G900 Chaos Spectrum prošla optimalizací s cílem snížit celkovou hmotnost a současně zachovat stabilitu. Všechny konstrukční prvky byly analyzovány a upraveny tak, aby se odstranil každý nadbytečný zlomek gramu, od lisování tenkých stěn po duté a „loukoťové“ rolovací kolečko umožňující hyper rychlý pohyb. Výsledkem je bezdrátová herní myš, která váží pouhých 107 gramů, takže i při dlouhém hraní bude pohodlná a současně poskytne rychlejší odezvu na pohyb v různých směrech.

Cena a dostupnost

Očekává se, že myš Logitech G900 Chaos Spectrum bude v Evropě k dostání počátkem dubna 2016 za doporučenou maloobchodní cenu 4 959 Kč. Podrobnější informace můžete získat na adrese gaming.logitech.com nebo na našem blogu.