Counter-Strike: Global Offensive

Nová sestava Counter Strike sekce!

Naše Counter Strike sekce si v poslední době prošla několika změnami. Dnešním dnem vám konečně můžeme sdělit dvě nové posily!

První posilou je hráč jménem Tomáš „teCkoO“ Koširer, který bude zastávat funkci Game Leadera! Druhou posilou je Petr „Shad“ Němeček, který bude zastávat AWP hráče! Oba hráči dříve působili v týmu Dark Tigers, ale po odchodu zamířili k nám!

Naše nová sestava již brzy prověří své síly v zápase s Majestic Lions v prvním kole RoG Ligy! Hned v druhém kole se postavíme proti týmu eXtatus. Ohledně streamu vás ještě budeme informovat na naší facebook stránce, neboť je vše zatím v jednání.

13112790_10207525331549812_6238428984331991699_o

Jelikož je Counter Strike dost týmová hra a náš tým prošel takovými změnami, tak celá sekce vyjíždí o víkendu na bootcamp do liberecké herny G4F! Bude se jednat o pořádné stmelení celého týmu, čehož se zúčastní i manažer týmu, který si připravil krátké vyjádření k těmto změnám!

Martin „Lactress“ Piskoř:

„Před nedávnem jsme informovali ohledně odchodu dvou hráčů. Jak jsem již naznačil, okamžitě jsme začali jednat a našli náhradu. Nově do týmu tedy vítáme známé jméno scény Tomáše „teCkoO“ Koširera a s ním přichází i talentovaný AWP hráč Petr „Shad“ Němeček. Věříme že nová sestava má potenciál rovnat se top týmům v CZ/SK. Otestujeme to rovnou v nadcházejícím ROG Masters, kde nás čeká špička československé scény. O víkendu nás čeká bootcamp, abychom hráčům vytvořili menší team building. Je třeba si sednout ne jen ve hře, ale také jako lidi.“