League of Legends

LOL tým s novým support již tento týden v ROG Masters

Pokud jste fanoušci Inside Games, tak jste určitě zaznamenali, že jsme museli minulý týden odstoupit z finále PLAYzone Ligy, kvůli hospitalizaci supporta Jericha, ten s týmem ještě minulý týden absolvoval ROG Masters. Nicméně od tohoto týdne se jsme už hráli s novým supportem a kdo to je? Se dozvíte v článku.

Jericho zapadl do týmu velmi rychle a spolu s Edemsem předváděli výborné výkon. Je velmi smutné, že kvůli zdravotním problémům je nucen odstoupit od týmu. Jericha čeká v následujících týdnech operace a nestihl by se uzdravit do ROG Finals, na které pevně věříme, že se i letos s League of Legends sekcí kvalifikujeme. Proto proběhlo velmi rychlé jednání s novým supportem, kterého si vybral tahoun Inside Games botlinky – Edems.

Již tento týden v ROG Masters doplnil  sestavu  nový support s nickem Kamilius. Tento hráč působil v týmech jako Hype Gaming nebo eEriness. Edemsovi se s novým supportem zatím velmi daří, což potvrzuje jeho 9.6 KDA, které tento týden zaznamenal v ROG Masters.

Aktuální soupiska

  Tomáš „Mortsche“ Anděl

  Marek „Vinxen“ Gardoň

  Josef „Shiage“ Číko

  Adam „Edems“ Mitrenga

  Kamil „Kamilius“ Košťál

 

Vyjádření manažera LOL sekce – Vojtěcha „Nevady“ Klapucha

Je velice nemilé, že opět dochází ke změně v soupisce. Tentokrát ovšem je zde přednější faktor lidského zdraví. Jericha čeká důležitá operace, já i celý tým mu držíme palce, ať vše dobře dopadne. Zároveň mu chci poděkovat za jeho přístup, když okamžitě jakmile nastaly tyto problémy, tak za sebe pomohl vybrat náhradu. A také děkuji za jeho reprezentaci a výkony.