MSIPartneři

Nadupaný partner na cesty: MSI GS40 6QE Phantom!

Společnost MSI je známá jako přední výrobce notebooků a tak nebylo divu, že i my v Inside Games jsme dostali jednu pořádnou mašinu do ruky, abychom ji s hráči otestovali během tréninků a samozřejmě i turnajů! Pojďme se na notebook podívat!

Tavern Hero Hearthstone kvalifikace

První věc, co zaujme na GS40, je jeho váha! Jedná se sice o 14“ notebook, nicméně 1,6 kg sotva poznáte. Já, jakožto manažer League of Legends sekce, jsem toto velmi uvítal. Často lítám na turnajích z místa na místo a potřebuji být online kvůli přípravám a zveřejňování příspěvků na Facebook, připravování videí,rozhovorů, či komunikaci s fanoušky na sociálních sítích. Určitě si říkáte, že to zvládne i horší notebook, avšak v „terénu“ je potřeba mít po ruce spolehlivého parťáka, který má skvělou výdrž a rychle reaguje na vaše požadavky. MSI GS40 s výdrží přes čtyři hodiny a nadupanou výbavičkou toto dokonale splňuje.

Příprava promo fotek z Tavern Hero Hearthstone kvalifikace

Abyste si nemysleli, že využíváme takovou mašinu jen na fotky a videa, tak jsme samozřejmě nechali otestovat samotnými hráči. Přeci jen procesor Intel Core i7 GeForce GTX 970M zaručují hodně srandy. Kromě běžných eSport her, jako jsou League of Legends nebo Hearthstone, jsme vyzkoušeli nového Zaklínače či Dark Souls 3. MSI GS40 ani s jednou hrou neměl sebemenší problém a vše rozchodil na plné detaily.

ixxii, Dodgy a Valdaboy na Tavern Hero Hearthstone kvalifikaci

Když vše shrnu, tak MSI GS40 6QE Phantom je výborný společník, který nezabere mnoho místa, ale svým výkonem splní veškerá vaše očekávání. Díky téhle mašině vzniklo mnoho vynikajících videí a fotek z naší dílny. V neposlední řadě pomáhá hráčům, kdy se během turnajů můžou efektivně připravovat na nadcházející zápasy. Díky MSI a jejich notebookům jsme schopni podávat mnohem lepší výkony a efektivněji využívat přípravu našich hráčů během turnajů.

Více informací o MSI GS40 6QE Phantom najdete na www.cz.msi.com


Video