Counter-Strike: Global OffensiveLeague of Legends

CS:GO na ROG Finals!

Minulý týden byl pro Inside Games ve znamení velkých věcí. Hearthstone hráči byli na Dreamhack Summer ve Švédsku, League of Legends sekce hrála o postup na ROG Finals a to samozřejmě i CS:GO sekce!

Hearthstone hráčům se ze začátku poměrně dost dařilo, ale poté přišly chvíle, kdy byli poraženi a každý zápas pro ně mohl znamenat okamžitou cestu domů. Nejlépe na tom byl první den Pardub, který se skoro celou dobu držel hned u top 16. Hned po něm se dost dařilo Jarlovi, ale Dodgy bohužel vypadl.

Nakonec se však ani jednomu našemu hráči nepovedlo dostat do top 16. Jarla nakonec skončil na 38. místě a Pardub kousek od něj na 41. To byl bohužel smutný a neúspěšný konec naší Hearthstone sekce na Dreamhacku ve Švédsku.

13418754_662033170604713_4450762276600543667_n

League of Legends sekce měla před sebou důležitý boj s Dark Tigers o postup na ROG Finals. První mapa bohužel nedopadla v náš prospěch, protože jsme prohráli proti týmu, který se víceméně skládal z marksmanů. Druhou hru jsme však určili tempo, na které soupeři nestačili. Díky tomu byl stav vyrovnaný 1:1 a my šli do posledního zápasu s tím, že jsme vyhráli ten předchozí, což je poměrně silná motivace.

Bohužel Dark Tigers byli jistější a po vyrovnané hře dokázali zničit náš Nexus, což zajistilo, že se poprvé Inside Games se svou League of Legends sekcí nezúčastní ROG Finals!

ROG Finals ještě chvíli zůstaneme, protože dokonce i naše CS:GO sekce měla svůj rozhodující zápas, který určoval další postupující. Náš tým se utkal s Majestic Lions, což byl velmi silný soupeř. Naštěstí si však naši kluci se lvi poradili a zajistili si tak postup do samotného ROG Finals! Sice nebude mít Inside Games zastoupení LoL sekce, ale stejně tam nebudou chybět naše barvy!

Naše sekce se měla utkat s Gunrunners, což se však nestane, protože museli odstoupit. Kvůli tomu se včera konal zápas mezi eErinessMajestic Lions, který rozhodoval o náhradě za Gunrunners. Ani tentokrát Lions nedokázali vyhrát, takže si místo zajistili eEriness!

Náš tým byl velkým překvapením celé ligy, protože jsme se museli kvalifikovat přes kvalifikační turnaje a potom se nám dařilo porážet jasné favority! Uvidíme, jak se nám bude dařit v sobotu od 17:00 proti eSubě! Rozhodně přijďte fandit do Svitav nebo alespoň na stream, o kterém vás budeme informovat na našich stránkách!

13515358_1219271324752688_1480948961_n