Overwatch

Inside Games vstupují na Overwatch scénu

Obrovský rozkvět zažívá poslední dobou nejnovější herní pecka od Blizzardu Overwatch, která klade důraz na týmové pojetí hry a taktiku. Není tak divu, že se velmi rychle ujala v eSportu, jak ve světa tak i u nás. Dlouho jsme koukali po vhodném týmu, který by dokázal reprezentovat naše vize. Nakonec jsme zase tak dlouho hledat nemuseli, protože nás oslovil tým, který vystupoval na scéně pod „Název týmu byl změněn“. Po krátké poradě jsme se rozhodli, že tento tým přijmeme na měsíční tryout.

Nyní s hrdostí můžeme oznámit, že Inside Games v této sezoně bude mít zástupce také ve hře Overwatch. Kluci během měsíčního tryoutu nás přesvědčili, že to myslí s bojem o stupně nejvyšší vážně, jejich aktivita a přístup nám vyrazil dech. Jsme rádi, že jejich herní tendence je vzestupná, což potvrdili včerejším 1. místem na Go4Overwatch.

 

Screenshot_1

Soupiska iG. Overwatch týmu

  • David „Nexos“ Kuželka – Flex
  • Vladimír „Leshran“ Ditrych – Tank (C)
  • Petr „brody“ Brodík – Attacker
  • Josef „BlubbaN“ Bubák – Flex
  • Jan „Fallken“ Ptáček – Attacker
  • Tomáš „Mezurashi“ Věrtelář – Support

V soupisce můžeme vidět například talentovaného Brodyho a nebo navrátilce do modrobílých barev Fallkena, který před dvěma lety reprezentoval iG v League of Legends.

Vyjádření Davida „Nexose“ Kuželky

Zdravím, v první řadě bych chtěl poděkovat IG za poskytnutí zazemí a možnost reprezentace. Budeme se snažit ukazovat v tom nejlepším světle a podávat co nejlepší výkony. Naším cílem je samozřejmě MČR a pravidelně se účastnit zahraničních turnajů.