MSIPartneři

Ticho a chládek od MSI!

MSI PŘEDSTAVUJE GRAFICKÉ KARTY RADEON™ RX 480

Společnost MSI představuje grafické karty, Radeon™ RX 480 GAMING X 8GRadeon™ RX 480 GAMING X 4G, postavené na nejnovější architektuře Polaris. S novým chladičem TWIN FROZR VI budou karty chladnější než kdy dříve. Mohou tak dosahovat vyšších frekvencí na jádře i pamětech pro extra výkon, který při 1440p a VR hraní bude poznat. Specifické tvary chladiče Twin Frozr v ohnivé barvě jsou nyní zkrášleny LEDkami včetně RGB podsvíceného loga. Zcela nový návrh 8fázového PCB využívá komponenty Military Class 4 s 8pinovým konektorem pro vyšší přetaktování. Pěkným detailem je pak kovový backplate pro lepší oporu.

2016-07_vga_rx480-gamingx_001

TWIN FROZR VI

Right aligned imageNová verze chladiče TWIN FROZR VI zvyšuje laťku v oblasti chlazení vzduchem. TORX Fan 2.0 je zdokonalená verze patentované technologie TORX ventilátoru, který generuje o 22 % větší tlak vzduchu pro lepší výkon chlazení, přičemž dále snižuje hladinu hluku. K obrovskému chladiči jsou v dolní části připojeny 8mm měděné tepelné trubice pro optimální přenos tepla z čtvercové poniklované základny a spolu s prémiovou tepelnou pastou X udrží grafiku chladnou.

2016-07_vga_rx480-gamingx_003

PRÉMIOVÝ VR ZÁŽITEK

Radeon™ RX 480 je navržen tak, aby poskytoval prémiový VR zážitek širokému spektru uživatelů. Zažijte bohaté a působivé VR dobrodružství s pokročilými funkcemi. Vyhněte se nevolnosti díky průlomové technologii AMD LiquidVR™ a pokročilé funkci Asynchronních shaderů. Grafika Radeon™ RX 480 byla společně s technologií AMD LiquidVR™ použita předními výrobci displejů VR headsetů a nabízí tak intenzivní a zároveň komfortní zážitek.

MSI GAMING APP

MSI Gaming App umožňuje hráčům rychle přepínat mezi OC, Gaming a Silent výkonnostními režimy v závislosti na jejich potřebách. Nejnovější verze navíc přichází s One-click to VR. Tato funkce optimalizuje výkon celého PC speciálně pro VR hraní. Mezi další funkce patří zlepšení kvality obrazu EyeRest, Dragon Eye pro současné sledování videa a hraní na jednom monitoru a také ovládání LED podsvícení.

DOSTUPNOST: Grafiky MSI Radeon™ RX 480 GAMING X budou dostupné na začátku srpna 2016.

 

Bez názvu