Overwatch

Hráči Overwatch v širší nominaci na Overwatch World Cup

Populární hra Overwatch má v prvním roce svého oficiálního spuštění svůj první světový pohár. Blizzard si připravil pro hráče jednotlivých regionů možnost, aby se kvalifikovali za své země na světový šampionát. Do širší nominace za Českou republiku se dostalo celkem 23 hráčů kteří dosáhly TOP 500 hráčů v Evropě. Jsme velmi hrdí, že v této širší nominaci jsou i pět hráčů z naší Overwatch sekce!! Konkrétně se jedná o talentovaného Brodyho, kapitána týmu Leshrana, Fallkena, Sardiho a Nexose.

OverwatchWorldCup-MapCountryList-v02_OW_Embedded_JP.PNG

Jak se zapojit do hlasování?

Každý uživatel má k dispozici 4 hlasy, které můžu udělit jednotlivým hráčům v nominaci. Hlasovat můžeš na Overwatch World Cup 

POZOR!! Hlasovat můžou pouze uživatelé vlastnící Overwatch!! 

Ow_nominace

 

Pevně věříme, že podpoříte hlasem naše borce!! #iGHYPE

 

Overwatch World Cup

V první fázi Blizzard stanovil v jednotlivých regionech země, ze kterých budou vybráni na základě žebříčku do širší nominace hráči, kteří dosáhli TOP 500 v Evropě. Poté proběhne komunitní hlasování do konce srpna, kdy si komunita vybere zástupce reprezentující danou zemi. Hráči s nejvyšším počtem hlasů utvoří tým, reprezentující Českou republiku. Tento tým poté postoupí online kvalifikaci, kdy nejlepších 16 týmů postupuje na World Cup z toho 6 týmů z Evropy 6 týmů z Asie a Pacifiku a 4 týmy z Ameriky. Těchto 16 nejlepších týmů se pak představí na stagy světoznámého Blizzconu, který se koná v listopadu.

OverwatchWorldCup-Timeline-v02_OW_Embedded_JP.png