MSIPartneři

MSI představuje Aegis TI a Z170A Gaming M6 s Killer E2500!

SVĚTOVĚ PRVNÍ HERNÍ DESKTOP A ZÁKLADNÍ DESKA SE SÍŤOVOU KARTOU KILLER E2500

Díky dlouhodobému partnerství s Rivet Networks, MSI hrdě představuje novou základní desku Z170A GAMING M6 a desktop Aegis Ti. Světově první produkty se síťovou kartou Killer™ E2500.

Wide cover image

KILLER™ ETHERNET E2500

Síťový adaptér Killer™ E2500 přináší nové funkce, které umožňují vychutnat si online zážitky na maximum. Díky upravené technologii „detekce webových stránek“, která rozpozná více jak 500 globálně populárních webů, u kterých The Killer™ E2500 prioritizuje provozy oblíbených aplikací a her. V praxi to znamená, že tato funkce dokáže upřednostnit např. streamované videa z populárních serverů, před provozem jiných stránek, stahováním přes p2p sítě, či různé aktualizace stahované na pozadí. Tato aplikace funguje automaticky, bez nutnosti zásahu uživatele, ale v případě potřeby je možné si provoz adaptéru upravit podle vlastních požadavků v dodávaném programu  Killer Control Center, který umožňuje tyto nastavení:

  • Nastavení maximální priority pro vybrané aplikace a oblíbené stránky.
  • Výběr rozhraní, přes které se bude vybraná aplikace či webová stránka spouštět (Ethernet or Wi-Fi)
  • Omezení nebo úplné blokování jednotlivých aplikací či webů

Z170A GAMING M6 S KILLER™ E2500

Z170A GAMING M6 obsahuje 2 nové vylepšení: Lightning USB a nejnovější síťovou kartu  Killer™ E2500. Tato základní deska také nabízí Twin Turbo, M.2, Audio Boost 3 a spoustu dalších herních vylepšení.

Tradiční řadiče Asmedia 1142 USB 3.1, které jsou na současných základních deskách, jsou připojovány buď přes PCIe Gen2 x2 (10Gb/s) nebo Gen3 x1 (8Gb/s), které limitují rychlosti USB 3.1 Gen2 na (10Gb/s). MSI představuje základní desku s novou generací řadičů Lighting Asmedia 2142 USB 3.1 Gen2, které fungují přes PCIe Gen3 x2 (16Gb/s), což zdvojnásobuje rychlost přenosu dat. V kombinaci s USB Speed Up tak vzniká nejrychlejší USB 3.1 Gen2 na trhu. Navíc PCIe Gen3, které využívá připojení 2 zařízení USB 3.1 Gen2 naráz, se rychlost přenosu dat opět navyšuje. MSI Z170A GAMING M6 má obě rozhraní USB 3.1 Gen 2, jak Typ-A, tak typ Typ-C.

Více o Z170A GAMING M6: https://www.msi.com/Motherboard/Z170A-GAMING-M6

AEGIS TI S KILLER™ E2500 S AEGIS TI

E2500 S Aegis Ti dostávají hráči jenom to nejlepší. Herní PC postavené pro extrémní hráče, kteří hledají maximální výkon. Aegis Ti používá nejlepší hardware včetně procesoru Intel® Core™ série K, který dává hráčům skvělé možnosti pro přetaktování. K tomu dvě nově vydané grafické karty MSI GeForce® GTX 1080 ve SLI, zdvojnásobující GPU výkon pro úžasnédetaily a nejlepší možný grafický výkon pro 4K nebo VR herní zážitek.

Kromě neuvěřitelného hardwarového vybavení má Aegis Ti charakteristický, dech beroucí design, který je postavený tak, aby mohl být kdykoliv upgradován. Společně s vlastním Silent Storm Cooling 3 chladícím řešením, je nejenom výkon, ale i jeho chladící efektivita neskutečná. Nyní je Aegis Ti vybaven nově vydanou síťovou kartou Killer™ Ethernet E2500. Dohromady toto vše dělá z Aegis Ti pravý „dream PC“, který chce každý hráč.

Více o MSI Aegis Ti: https://www.msi.com/Desktop/Aegis-Ti.html#hero-overview