Counter-Strike: Global OffensiveLeague of LegendsOverwatch

MČR klepe na dveře!

Už tento pátek vypukne obrovský boj na Mistrovství České republiky v počítačových hrách! Poprvé v historii se nám kvalifikovaly všechny naše sekce!

V pátek se představí jediný náš zástupce z Hearthstone sekce. Tím je Matyáš „Matty“ Kalužný, který se může pyšnit nedávným titulem z PLAYzone Ligy, což ho vyšvihlo na druhé místo v TOP 16 MČR kvalifikace! Matty momentálně trénuje jak na MČR, tak i na samotný Dreamhack ve Švédsku, proto je výborně připravený, ale jeho skupina je přímo vražedná. Dalo by se hovořit o jedné z nejtěžších skupin. Můžete sami ohodnotit!

Dalším zástupcem je naše Overwatch sekce, která patří mezi žhavé favority na vítězství. Je třeba zmínit, že sestavu dva týdny před MČR opustil Sardis, který se z osobních a zdravotních důvodů nebude moci zúčastnit MČR. Šestého do party si kluci vyhlédli po včerejším GeForce cupu, který vyhráli 3:2 nad eSubou White a potvrdili tak svojí dominanci. Novým hráčem je Lukáš „lumpas“ Pirohanič. Tato sekce má největší ambice získat titul.

CS:GO sekce je po vydařeném finále PLAYzone Ligy, což kluky motivovalo k více tréninkům a řádné přípravě na MČR. Minulý víkend měli bootcamp v herně Reload. Jejich forma je vzrůstající a tak pevně věříme v postup ze skupiny a boj o to nejlepší umístění!

LOL sekce se po neúspěšném finále PLAYzone Ligy rozloučila se supportem Vaskedem, který zamířil do konkurenčního Extatusu. Náhradu naši borci nalezli v ostříleném supportovi Sami „sami“ Al Jabri, který má za sebou působení v týmech jako Dark Tigers eSuba. Je třeba zmínit, že Sami „sami“ Al Jabri za iG bude hrát pouze na MČR. Po něm budeme muset hledat nového supporta. Tým se pečlivě připravuje a pevně věří, že urve postup ze skupiny a poté umístění na stupních vítězů.

Pokud se přijedete do Brna podívat na tuto velkou akci, tak budete mít možnost koupě našeho dresu, fan trička nebo náramku na stánku eSuba Wear! A pokud vás zajímá celý harmonogram MČR, tak navštivte tento odkaz.