Partneři

Honor 8 součástí švédského úspěchu hráčů Hearthstone sekce Inside Games

Naše Hearthstone sekce měla minulý týden na největší světové LAN akci Dreamhack zapůjčené  telefony s názvem Honor 8. Nečekejte však žádné recenze, na které jste zvyklí. Nebudeme tu udávat žádná náročná čísla, ale řekneme Vám přímo náš pohled bez jakýchkoliv zábran. Jak tedy nejnovější model od značky Honor hráči hodnotí? 

 

Telefon jako celek

Když jsme poprvé uchopili telefon do rukou, tak nám hned došlo, že k tomu bude lepší pouzdro, neboť skleněný potah je sice elegantní a na pohled skvělý, ale trochu klouže. To však tolik nevadí, protože svým zaoblením perfektně padne do ruky. Zároveň jestli jste fanoušci mobilních her, což pravděpodobně jste, tak si budete opravdu libovat. Displej je přímo určen pro hraní kartiček, neboť není malý, ale ani velký, tudíž si s ním pohodlně můžete sednou na gauč a hrát jakoukoliv hru.

Tlačítko s otiskem prstu

Na zadní straně telefonu můžete vidět malé tlačítko v podobě kruhu, které je určené přímo na váš ukazováček, který máte většinou na zadní straně, aby Vám telefon držel v ruce. Tímto tlačítkem díky senzoru otisku prstu můžete mobil během vteřiny odemknout aniž byste použili jiný prst než ukazováček. Zároveň si na něj můžete nastavit hned několik funkcí. Pro nás byla primární funkce jednoho zmáčknutí, kdy se nám zapnula hra Hearthstone. Dalším zmáčknutím jsme si otevřeli Facebook, abychom informovali fanoušky na své fanpage a delším podržením jsme si otevírali Twitter, kde jsme taktéž informovali o momentální situaci.

img_3892

Fotoaparát

Zajímavostí je volba dvou fotoaparátů na zadní straně telefonu. Když jedete na velkou akci, jako je právě Dreamhack, tak máte samozřejmě chuť na pořízení hned několika fotografií. Díky vyspělé technologii jste si mohli nastavovat téměř všechny vlastnosti, které můžete nastavovat například na profesionální zrcadlovce. Co se týče přední kamery, tak ta má možnost režimu krása, což nás zabavilo už při odjezdu, protože jsme si každý samozřejmě pořizoval selfie s tím, že nám tento režim vyhladil všechny nedostatky na naší pleti. A při pořizování selfie jsme se zalekli bílého rozsvícení displeje, kvůli čemuž jsme mysleli, že je fotka již pořízena, ale POZOR! To Vás teprve na fotku připraví, jelikož Vás to skvěle osvítí a teprve pak vyfotí, aby Vaše fotka vypadala co nejlépe.

img_3739

Plynulost telefonu

Každý snad známe tu chvíli, kdy si zapnete hromadu aplikací v telefonu a pak se divíte, že se Vám přehřívá nebo se sekne ve chvíli, kdy to nejméně potřebujete. To se nám s Honorem ani jednou nestalo. Vždy jsme měli souběžně puštěný Facebook, Hearthstone, Instagram, Twitter, SMSky a různé odkazy na harmonogram turnaje a stejně nám vše jelo plynule. Plynule jsme si přepínali jednotlivé aplikace a s ničím jsme celou dobu neměli problém. V autě jsme po cestě dokonce dávali soutěž, kdo dokáže na mobilu vyhrát co nejvíce Hearthstone zápasů za sebou. Daniel „Power“ Strmiska se dokonce dostal v autě do legendy na dvou serverech!

Shrnutí

Nebudeme Vám mazat med kolem pusy. Vše jsme Vám řekli tak, jak jsme měli možnost během náročného týdne vyzkoušet. Mobily zažívaly skutečné extrémy, protože z vyhřátého auta jsme je nosili ven, kde bylo několik stupňů pod nulou. Jeden mobil jel dokonce přes 14 hodin GPS, abychom trefili na určené místo a ještě po takové době jsme si na něm večer mohli zahrát. Blíží se Vánoce a jestli plánujete nový mobil, tak my určitě dáváme palec nahoru za Honor 8!

Shrnutí mistra České republiky ve hře Hearthstone a držitele 5. – 8. místa na Dreamhack Winter
Matyáš „Matty“ Kalužný

„Minulý čtvrtek začínal Dreamhack winter 2016 a já měl možnost si během něj vyzkoušet mobil Honor 8. Z počátku jsem měl lehké obavy, jak mi telefon sedne, ale nafotil jsem s ním několik fotek a poté co jsem ho chvíli používal, jsem na svůj starý mobil úplně zapomněl a celý Dreamhack jsem ho ani nevyndal z tašky. Věc která mě velmi překvapila byla ta, že jsem opravdu hodně využíval zadní tlačítko Honoru, které se mi zprvu moc nesedlo. Co jako hráč oceňuji, že Hearthstone běžel plynule bez jakéhokoliv zasekávání a díky velkému displeji bylo vše přehledné, takže hraní se dalo téměř srovnat s hraním na počítači. Když to celkově shrnu, tak Honor 8 hodnotím velmi kladně a pokud bych si kupoval nový mobil, tak určitě Honor 8.“

cof

Za zapůjčení a podporu našich hráčů děkujeme značce Honor