Counter-Strike: Global Offensive

Rekapitulace 1. dne ELEAGUE!

Přinášíme Vám rekapitulaci prvního dne Eleague! Na konci článku se můžete podívat na sestřih toho nejlepšího!

Na prvním majoru v tomto roce se utkali Gambit proti North. North jako bývalá CS:GO sekce organizace Dignitas měla velkou šanci na výhru, ale tým Gambit dokázal, že patří k lepším týmům a svého rivala dokázali lehce porazit 16:8.

Jako druhý zápas jsme mohli vidět Fnatic vs G2 Esports. V tomto zápase dokázal překvapit francouzský hráč shox, který si dokázal díky svým výkonům poradit se švédským celkem. Díky své šikovnosti dost pomohl týmu, například s osmi životy zabil dva hráče, když byla položena bomba. Díky skvělé sehranosti tým G2 Esports poráží Fnatic 16:10.

V dalším zápase jsme se konečně dočkali! Viděli jsme v akci dva slovenské hráče, kteří si splnili sen. HellRaisers nemělo nejlepší začátek, protože jejich první zápas museli odehrát proti SK Gaming, který má v sekci podle HLTV dva hráče, kteří jsou označovány za nejlepší hráče roku 2016. HR nemělo vůbec šanci a jako první si odnášejí prohru za stavu 16:7.

Polská nejdelší pětice v týmu Virtus.pro se utkal proti kanadskému celku OpTic, který se dá považovat za nováčky v esportu. VP předvedli dobrý výkon, avšak měli menší problémy. Nakonec to dopadlo dobře pro polský celek a vyhráli 16:13.

Na’vi, kde hraje nejlepší slovenský awp hráč, měli jako svého prvního soupeře mousesports, který jim nedělal žádný problém a vyhráli 16:3.

První prodloužení, které bylo v tomto majoru, se událo v utkání Team Liquid proti EnVyUs. Francouzský celek vyhrával ve velkém přepočtu 14:7, ale bohužel Liquid dokázalo vyrovnat a muselo se jít do prodloužení. Nakonec EnVyUs ukázalo svou sílu a dokázali vyhrát 25:21.

Poslední utkání tohoto dne bylo FlipSid3 proti FaZe. FaZe je známé skrz hru Call of Duty, ale i ve hře CS:GO má kvalitní hráče. FlipSid3 na ně nestačili a FaZe vyhráli 16:9.

Gambit168North
 Fnatic 1016G2 Esports 
 SK Gaming167HellRaisers 
 Virtus.pro16 13OpTic 
 Natus Vincere163mousesports 
 Team Liquid21 25EnVyUs 
 Astralis16GODSENT 
 FlipSid316 FaZe