League of Legends

EU LCS 2. týden!

Evropská League of Legends Championship Series má za sebou svůj první týden. Druhý hrací týden je již za dveřmi, pojďme se tedy podívat, jaké zápasy nás čekají. Na všechny změny v předsezóně se můžete podívat v tomto článku.

První hrací den – čtvrtek 26.1.

První hrací den zahájí po páté hodině Origen proti Unicorns Of Love. Origen v prvním týdnu prohráli poměrem 0:2 proti H2K. Na druhé straně Jednorožci překvapivě porazili ve dvou hrách Team Vitality a proti Origen bych je pasoval do role favorita.

Ve druhém večerním utkání uvidíme Misfits a Roccat. Zatímco Misfits porazili v předešlém zápase Giants, Roccat nepřekvapili a po dvou hrách si připsali prohru s G2 Esports. Všechno nahrává do karet Misfits, kteří si podle mého názoru připíší jednoduché vítězství.

 

Druhý hrací den – pátek 27.1.

V pátek se zahajovacího utkání ujme Team Vitality proti Splyce. Oba dva týmy mají na svém kontě překvapivě prohru a bude zajímavé sledovat, jestli se z předešlých utkání poučili. V tomto zajímavém zápase bych tipoval výhru 2:1 pro Splyce.

V druhém utkání budou k vidění Fnatic a Giants. Stejně jako v minulém zápase si oba celky připsali prohru. Giants prohráli proti Misfits a Fnatic překvapivě trápili G2. Jako jasného favorita vidím Fnatic, kteří ukazují, že i s veterány furt mají co ukázat.

 

Třetí hrací den – sobota 28.1.

První víkendové utkání pro diváky zprostředkují H2K a Unicorns Of Love. H2K dokázali v prvním týdnu dvakrát vyhrát a vedou skupinu B, zatímco UoL prohráli. H2K favorizuji nejenom na vítězství v tomto zápase, ale také na udržení prvenství ve skupině.

Skupina A nám od sedmy hodin nabídne nejlepší zápas týdne: G2 Esport proti Misfits. I přesto, že G2 nehráli své hry úplně čistě, na svém kontě mají 2 výhry a zápas proti Misfits by měli v poklidu zvládnout.

 

Čtvrtý hrací den – neděle 29.1.

V druhém hracím týdnu se dočkáme také čtvrtého dne, takže o další dva zápasy více. V prvním utkání se představí Vitality proti Origen. Oba celky prošli přes zimu obměnou několika postů. Oba celky v prvním týdnu prohráli a papírově jsou tedy vyrovnaní, ale jako favorita bych viděl francouzský celek.

Ve večerním utkání od sedmi hodin si diváci užijí Giants a Roccat. Ani jeden z týmů by se dle předpokladů neměl pokoušet o vyšší umístění ve skupině, takže si nemyslím, že uvidíme obzvláště dobré hry. Na výhru bych dával větší šanci partě kolem Betsyho.

Na jaký zápas se těšíte vy?