Overwatch

Overwatch sekce mění soupisku!

Že jste dlouho neslyšeli o naší Overwatch sekci? To dnes samozřejmě napravíme, protože hlásíme novou soupisku, která začne zase brázdit Overwatch vody!

Všechny změny pro Vás shrnul kapitán Vladimír „Leshran“ Ditrych:

„V sezóně 2017 očekáváme jako snad každý tým spuštění ligy od Blizzardu a větší účast našeho týmu na českých i zahraničních turnajích. Evropská scéna pořád roste a rozhodně je s čím měřit síly. V Česku nám komunita trošku stagnuje, ale i tak jsou tu týmy, které spolu hrají delší dobu a vzniká spoustu nových. Hlavně díky Magna TV vznikl zájem o turnaje. Největší soupeř je pro nás aktuálně tým Nazeebo´s Servants, který se skládá z bývalých hráčů eSuby.

Do tohoto roku také vstupujeme s obměněnou soupiskou, kde po MČR z našeho týmu odešli tři hráči. Klukům chci určitě poděkovat za jejich výkony a přeji to nejlepší.  K týmu se přidal na pozici Flexe hráč s nickem Tomkas, pro kterého bude toto první větší týmová zkušenost, ale rozhodně je to kvalitní hráč a má co týmu nabídnout, jak individuální, tak i skvělou komunikaci. Druhou novou tváří je Arinio, který je na OW kompetitivní scéně taktéž nováčkem, ale patří k veteránům hry Team Fortress 2. Poslední člen našeho týmu se k nám připojil hráč s nickem Wochtulka, který je na Overwatch CZ/SK scéně známý jako výborný hráč Lucia. Wochtulka má velké zkušenosti s kompetitivní scénou a věřím, že pro tým bude přínosem.“

Aktuální soupiska

Vladimír „Leshran“ Ditrych – kapitán

Jan „Fallken“ Ptáček

David „Nexos“ Kuželka

Tomáš „Tomkas“ Krejčí

Michal „Arinio“ Syrový

Jan „Wochtulka“ Luhan