League of Legends

NA LCS 3. týden!

Dva týdny americký League of Legends Championship Series jsou již za námi a nás čeká týden třetí. Pojďme se tedy podívat, jaké zápasy nás tento týden čekají. Na všechny změny v předsezóně se můžete podívat v tomto článku.

První hrací den – sobota 4.2.

Nejzajímavější zápas: Counter Logic Gaming proti Team SoloMid bude rozhodně nejlepší sobotní souboj. Zatímco CLG se skóre 1:3 nemile překvapují a nachází se na děleném sedmém místě, TSM i přes neúplně čisté hry drží druhou příčku se třemi výhrami a jednou porážkou. Papírově jsou TSM jasným favoritem, ale partu kolem Darshana nesmíme podceňovat.

 

Druhý hrací den – neděle 5.2.

Nejzajímavější zápas: Po druhé v týdnu se v mém výběru objeví TSM. V souboji s Phoenix 1 můžeme očekávat vyrovnané hry a midlane souboj Ryu vs Bjergsen. Papírovým favoritem jsou TSM, ovšem já více věřím Phoenix 1.

 

Třetí hrací den – pondělí 6.2.

Nejzajímavější zápas: V pondělí nás čekají pouze dva zápasy a rozhodování není těžké. Cloud 9 a Echo Fox předvádí skvělé výkony. C9 s čistým kontem drží pomyslný trůn americké LCS a Echo Fox v čele s Froggenem se dělí o páté místo s Immortals. I přes dobré výsledky Echo Fox, ale tipuji jasnou výhru pro Cloud 9.

 

Na jaký zápas se těšíte vy?