Counter-Strike: Global Offensive

Změny v CS:GO eSportu!

Jak jste si všimli, tak po majoru, který se odehrál v Atlantě, se odehrály změny v sestavách a taktéž menší komplikace pro některé organizace. Připravili jsme si pro Vás článek, který Vám shrne všechny změny!

Oskar v mousesports

Oskar po několika odehraných zápasech po boku s dvěma slovenskými hráči STYKO a Zer0 a s týmem HellRaisers se chtěl dostat někam výš, což se mu po kratší době čekání vyplatilo. Po čekání dostal nabídku hrát po boku s hráči od mousesports. Neváhal a tuto nabídku přijal. Po přijetí do německého týmu se Oskarovi nedařilo a bohužel se stal náhradníkem (přesněji streamerem) pro tým. Po menší spekulaci šel hrát pouze na jeden turnaj do týmu PENTA esports. Dne 29.1.2017 se oficiálně oznámilo, že se oskar stává opět součástí mousesports místo hráče ChrisJ.

Sestava:

Nikola „NiKo“ Kovač
Timo „Spiidi“ Richter
Denis „denis“ Howell
Christian „loWel“ Garcia Antoran
Tomáš „oskar“ Šťastný

Stanislaw součástí Liquid

Tuto zprávu od hráče nikdo v týmu nečekal. Hráč stanislaw v rychlosti opouští tým OpTiC po skončení ve skupině na majoru ELEAGUE v Atlantě. Nikdo netušil, kam má v plánu jít. Po dvou dnech bylo oznámeno, že přichází do týmu Liquid, kde bude působit jako šestý hráč v sestavě. Dosud nikdo neví, kdo se stane oficiálním pátým hráčem, to se uvidí teprve časem.

Sestava:

 Peter „stanislaw“ Jarguz
 Jacob „Pimp“ Winneche
 Nick „nitr0“ Cannella
 Jonathan „EliGE“ Jablonowski
 Josh „jdm64“ Marzano
 Spencer „Hiko“ Martin

 Wilton „zews“ Prado (coach)

Nový francouzský celek

Bývalý hráč organizace EnVyUs – Happy spolu se SIXERem chtěli vytvořit nový tým. Jednoznačně chtěli, aby se skládal z TOP hráčů z Francie. Oslovili také bývalého hráče týmu G2 Esports RpK, který jejich nabídku přijal. Dokončení sestavy měli na starost hráči jako xms, který reprezentoval tým LDLC a devoduvek, který se připojil od Vexed. Jejich coach se stal maLeK, který má zkušenosti s týmy jako H2k Gaming, Crack Clan a dokonce i s Tt.Dragons, které trénoval ještě za dob Counter-Strike: Source.

Sestava:

Vincent „Happy“ Schopenhauer
 Christophe „SIXER“ Xia
 Cédric „RpK“ Guipouy
 Alexandre „xms“ Forté
 David „devoduvek“ Dobrosavljevic

 Damien „maLeK“ Marcel (coach)

Co říkáte na tyto změny? Líbí se Vám taková škatulata batulata?