Counter-Strike: Global Offensive

CS:GO IEM Katowice 2017!

Jako každý rok, tak i teď se můžeme těšit na velkou událost, která se uskuteční 1.3.-5.3. v Polsku, přesněji v Katowicích. Zde se poperou na Intel Extreme Masters ty nejlepší CS:GO týmy!

Na tento turnaj se kvalifikovaly i české celky, kde to nejdál dotáhli eXtatus. Utkali se proti organizacím FlipSid3 a Vega Squadron. Tyto dva týmy dokázali porazit, ale radovat se mohli chvilku. Po necelé půl hodině po vítězství nastal smutek, protože eXtatus byl diskvalifikován kvůli nízkému věku hráče Frozen.

V druhé EU kvalifikaci nakonec měl tu čest celek Heroic utkat se proti týmu G2, kde šlo o postup. Heroic musel tuto kvalifikaci odehrát s náhradníkem, protože hráč Michael „Friis“ Jørgensen je zraněný.  V NA kvalifikaci se ve finále utkali Liquid proti Immortals. Liquid jediný NA tým, který se dokázal dostat na major až do finále, kde byli malý kus od výhry, ale bohužel nakonec prohráli. Hráč fnx, který nedávno přestoupil k Immortals z SK Gaming, ukázal svůj talent. Proti týmu Liquid ve finále dokázal nahrát až 42 fragů a 24 smrtí, což je až moc dobré skóre.

IEM Katowice 2017 Teamlist : 
OpTic
SK

Virtus.pro
North

NiP
Cloud9
FaZe
Astralis
fnatic
Natus Vincere

Heroic
Immortals

V Katowicích nesmí chybět ani krásné dívčí tváře, které v sobě mají mnoho talentu. Po odehrání IEM pro muže můžete taktéž vidět i ženskou ligu, která se uskuteční 2.3.-3.3.

Secret fe
 Selfless fe
LDLC fe
CLG Red
EYESports fe
expert fe
Property fe
silhouette