League of Legends

EU LCS 5. týden!

Evropská League of Legends Championship Series má za sebou již čtyři hrací týdny. Pátý hrací týden je již za dveřmi, pojďme se tedy podívat, jaké zápasy nás čekají. Na všechny změny v předsezóně se můžete podívat v tomto článku.

První hrací den – čtvrtek 16.2.

Nejzajímavější zápas: Pouze jeden může zůstat nadále neporažený. Souboj králů skupin mezi G2 Esports a Unicorns of Love bude zahajovat pátý hrací týden a jistě se je na co těšit, vždyť ani jeden z nich zatím neprohrál. Podle všech indicií se oba týmy na svého soupeře velmi důkladně připravovali a jistě nám tyto zápasy budou moct nabídnout skvělou podívanou.

 

Druhý hrací den – pátek 17.2.

Nejzajímavější zápas: V pátek bych jako lepší duel vybral Misfits proti Teamu Vitality. Misfits v čele s hvězdným KaKaem drží druhou příčku skupiny A, zatímco Team Vitality vede souboj o čtvrtou příčku s Origen. Jako favorita tipuji Misfits, ale ani Vitality bych nezatracoval.

Třetí hrací den – sobota 18.2.

 

Nejzajímavější zápas: Poslední hrací den se utkají Origen a Fnatic. Již od založení Origen je mezi těmito celky silná rivalita, která ještě vzrostla po odchodu Amazinga a sOAZe do Fnatic. V nové sezóně se jednoznačně lépe daří Fnatic, kteří drží třetí příčku ve skupině A. I přes dobré výsledky se Fnatic rozhodli na čtvrtý a pátý týden vyměnit junglera, takže lesapánem známé organizace bude Broxah. Jak papírově, tak herně jsou mnohem silnější Fnatic, kteří by měli Origen bez obtíží přehrát.

 

Na jaký zápas se těšíte vy?