Ozone GamingPartneři

Dominuj s kompaktní mechanickou klávesnicí OZONE STRIKE BATTLE

OZONE Gaming má ve svém arzenálu mnoho parádních kousků pro ostřílené eSport hráče! My se podíváme na na jednu z těch nejmenších, ale zároveň nejstylovější herních klávesnic s názvem STRIKE BATTLE.  

OZONE STRIKE BATTLE nabízí nejlepší výběr MX CHERRY spínačů a ergonomický design zajišťující pohodlné používání a kompaktní velikost. Klávesnice Vám dokonce na stole nezabere moc místa! Díky vysoce kvalitnímu hliníku, ze kterého se skládá tato klávesnice, vám umožní nejlepší pohodlí u hraní her popřípadě kancelářské práce. OZONE STRIKE BATTLE je velice šikovným společníkem pro hráče eSportu na jejich cestách a při turnajových bitvách.

Spínače MX CHERRY pro každého hráče

Klávesnici STRIKE BATTLE nabízí z výběru čtyř speciální MX CHERRY spínačů a to RED, BLUE, BROWN a BLACK, každý hráč si tedy může vybrat, které typ spínačů mu dopomůžou k tomu nejlepšímu výkonu. Díky těmto spínačům si můžete na počítači upravit také odezvu mezi počítačem a klávesnicí a to od 1ms až do 16ms. Dále má klávesnice k dispozici různé úrovně podsvícení a to rovnou v šesti variantách – OFF / blikající / 10% / 30% / 70% / 100%

Makra a profily

Pokud patříte k příznivcům bindování a makrování si všeho možného ve hře, tak Vás právě STRIKE BATTLE potěší. Klávesnice má 5 profilů a 6 pomocných tlačítek, takže máte celkem k dispozici 30 programovatelných maker. V profilech můžete také konfigurovat hry dle vaší potřeby. Profily jsou předem přednastavené tak, aby vyhovovaly uživatelům a hráčům.

Konstrukce a zpracování

STRIKE BATTLE je sestavena tak, aby vydržela extrémní zátěž během vypjatých eSport bitev. Díky silnému hliníkovému materiálu vydrží až 50 000 000 kliknutí do kláves, což je opravdu hodně, takže můžete pařit a drtit nepřátele do haleluja.

Technické specifikace:

Klávesnice: 87 kláves, mechanická.
Velikost: 34,6 x 351 x 123 mm.
Délka kabelu: 1,5 m opletený kabel.
Napětí: 4,75V.
Paměť: 64kb.
NKey převrácení: Všechny klíče.
Herní režim: Desactivation Win key.
Kompatibilní s: Windows 10/8/7/Vista.
Hmotnost: 685 g.
Keycaps: ABS 94HB.
Spotřeba energie: 250 mA.
Konektor: USB.
LED podsvícení: OFF/blikající / 10% / 30% / 70% / 100%.
Makra: 30 do 5 profilů.

Zalíbila se ti klávesnice? Tak se mrkni na czc.cz kde si jí můžeš hnedka pořídit! 🙂 

Více o produktu naleznete na: www.ozonegaming.com