League of Legends

Změny u Fnatic LoL sestavy trvají!

Již dříve jsme Vás informovali o prozatímních změnách u LoL sekce týmu Fnatic. Podle oficiální zprávy na facebookové stránce budou tyto změny trvat i následující týdny.

Fnatic, kteří mají spojený roaster LCS a Challenger Series týmů, zkoušeli ve čtvrtém a pátém týdnu v LCS záložního junglera Madse „Broxah“ Brock-Pedersona. Podle vyjádření ukázal Broxah na nováčka skvělou formu a nadšení i mimo vyvolávačův žleb, a proto přicházejí další změny. Broxah se z CS týmu přesouvá k hlavní soupisce, na druhou stranu do Fnatic Academy putuje Maurice „Amazing“ Stückenschneider.

Broxah si za dva týdny v LCS zahrál osm her, ve kterých měl průměrné KDA 3,7. Evropským fanouškům předvedl nejenom svého pověstného Lee Sina, ale také Rengara, Iverna a Nidalee. Fnatic se aktuálně nachází na třetím místě se čtyřmi výhrami a třemi prohrami, ale jejich cíle s Broxahem jsou jistě mnohem vyšší.

O soutěž níže, v Challenger Series se Fnatic Academy trápí se skóre 1-1-2(W-T-L), což by se s příchodem Amazinga mělo změnit a vedení si slibuje boj o místo v LCS.

Jaký je váš názor na tuto změnu?