Counter-Strike: Global OffensiveLeague of LegendsOverwatch

Souhrn 6. 3. – 12.3. týmu Inside Games!

Rozhodli jsme se pro Vás připravovat pravidelní týdenní souhrn všeho, co se stalo v naší organizaci. Dočkáte se informací o všech týmech, ale také i nějaké souhrnné informace o naší organizaci!

Naše CS:GO sekce si bohužel nevedla moc dobře. Za tento týden kluci zkusili hodně turnajů, ale nedopadli dobře. Jako první kluci zkusili vyhrát druhou kvalifikaci do ROG Cool Ligy. Ve druhým kole jsme dokázali porazit celek eXfury.FPS, ale díky nenahlášení hosta jsme byli diskvalifikováni z celé kvalifikace. Ve třetí kvalifikaci jsme se dostali do čtvrtého kola, kde stačilo přemoct Overwalk v poločase a postoupili bychom do playoff kvalifikace, která by se odehrála příští den. Bohužel jsme v prodloužení nedokázali vyhrát a prohráváme těsně před playoff za stavu 22:18. Kluci bohužel prohráli i v poslední kvalifikaci. Zkusili však své štěstí v Gfinity turnaji, kde bohužel museli první zápas odehrát ve čtyřech a bohužel také prohráli.

Nicméně teď se pustíme do rozboru naší Overwatch sekce, která se především po MČR připravovala hlavně na Zowie Overwatch ligu, která právě probíhá na portále Grunex. Na prvním místě v tabulce se umístila eSuba, která nedávno měnila sestavu. My si pevně držíme třetí místo za stavu 9/2 s 27 body. Další kolo bude dnes od 18:00, kde nás můžete podpořit i Vy. Stačí sledovat naší fanpage, kde se dozvíte více.

Naší League of Legends sekci se taktéž dařilo, protože vyhrála Tiger Masters kvalifikaci! Díky tomu se zúčastní blížící se offline akce, která vypukne už 25.3. Druhým velkým zářezem je výhra pravidelného Playzone Nightcupu, což jim zajistilo účast v měsíčním finále. Vypadá to tak, že příchod Denyka přinesl hráčům hodně užitku!

Hearthstone sekce si také připsala pár důležitých úspěchů! Dodgy se taktéž zúčastnil Gfinity cupu, na kterém skončil druhý a odnesl si tak slušnou částku. O víkendu jsme byli na Tavern Hero kvalifikaci, kde se Findan umístil na čtvrtém místě a hned v neděli si Power pohlídal krásné třetí místo v Tiger Masters, což mu zajistilo několik důležitých bodů! Bohužel jsme se však museli rozloučit s Vanikem, který přestoupil do eSuby. Zároveň je dnes poslední den, kdy můžete hlasovat pro naše borce v Global Games!

A co nám to tu klepe na dveře?

***

Že by to byla naše nová sekce?

**

To se dozvíte už tento týden a rozhodně se máte na co těšit, protože jsme naverbovali velmi zkušené Clash Royale hráče a určitě budeme chtít ukořistit i druhý MČR titul z mobilních her!