League of Legends

EU LCS 8. týden!

Evropská League of Legends Championship Series se pomalu, ale jistě blíží ke konci základní části. Osmý hrací týden je již za dveřmi, pojďme se tedy podívat, jaké zápasy nás čekají. Na všechny změny v předsezóně se můžete podívat v tomto článku.

První hrací den – čtvrtek 16.3.

 

Nejzajímavější zápas: Na první pohled souboj dvou nejhorších celků skupiny B vůbec nevypadá, jako zajímavá podívaná. Ovšem návrat xPekeho do základní sestavy a změna junglera navrátili fanouškům Origen chuť sledovat následující zápasy. Jestli se Origen chtějí vyhnout promotion turnaji, musí v tomto zápase porazit Team Vitality. Zda-li se to podaří se dozvíme již dnes.

Druhý hrací den – pátek 17.3.

Nejzajímavější zápas: Skvělá macro game, výborný shotcalling a nejlepší hráči ligy. To vše nám nabídne souboj mezi G2 Esports a Misfits. G2 se skóre 9-0 sedí na trůnu skupiny A, Misfits jsou druzí se skóre 7-2. V zajímavém souboji jsou G2 favority, ale Misfits s KaKaem jsou rovnocenným soupeřem.

Třetí hrací den – sobota 18.3.

Nejzajímavější zápas: Sobotní souboj mezi Roccat a Giants nabídne přímý souboj o udržení. Oba celky ze skupiny A mají skóre 2-7 a vzhledem k aktuální formě týmů, úspěch v tomto zápase přiblíží výherce blíže k záchraně v LCS. Určit favorita je velmi těžké, ale já bych tipoval Giants.

Na jaký zápas se těšíte nejvíce vy?