KappaLeague of LegendsMSIOzone GamingSoutěže

Inside Games soutěž na počest 10 000 fanoušků!

Jistě jste si všimli, že se naše stránka na Facebooku blíží k hranici 10 000 liků. To je pro nás důležitý okamžik, takže jsme si pro vás připravili velkou soutěž, na které se podílí hlavně naše League of Legends sekce!

V soutěži můžete získat hned několik věcí, kterými můžete podporovat naši organizaci, další dárky od našich sponzorů, ale hlavně věci, které se týkají samotné hry League of Legends, protože se na soutěži podílí i naše sekce. Princip soutěže je úplně jednoduchý, protože vám stačí jen pár kliknutí a vše bude připravené! Než se vrhneme na samotnou soutěž, tak se podívejme na ceny, o které budete hrát. A dokonce po splnění podmínek na vás všechny čeká jeden dárek, o kterém se však dozvíte až po splnění podmínek. Za veškeré věci v soutěži děkujeme hlavně našim partnerům: Ozone Gaming, MSI, Kappa a především League of Legends týmu!

Nyní se však podíváme na formát soutěže. Určitě jste už nějaký takový viděli, ale raději vám jej ještě vysvětlíme. Jedná se o to, že v následující tabulce je několik úkolů, které když splníte, tak dostanete určitý počet bodů a podle počtu bodů se odvíjí to, jak velkou máte šanci na výhru. Je to jako v Hunger Games – čím více jste si brali chleba, tím více jste házeli lístečky se svým jménem do nádoby a měli jste větší šanci na vylosování do arény. U nás nehrozí souboj na život a na smrt, ale jen šance na výhru jedné ze zmíněných věcí!
[sb-campaign id=“bbl4″ width=“100%“ height=“850px“ scroll=“auto“]

Referaly / pozvánky můžete získat například z komunitních skupin. 

Vyjádření majitele Inside Games – Vojtěch „Nevada“ Klapuch

„Díky všem fanouškům, kteří nás za ty čtyři roky naší existence podporují! Na začátku Vás tu bylo pár, ale iG Family se nám neustále rozrůstá a za malý moment nás tu bude téměř 10 000, což je neuvěřitelné číslo! Pro všechny z Vás jsme si připravili soutěž, kterou jsme podpořili jak my, partneři, tak i naše League of Legends sekce! Za celý tým Inside Games děkuji všem a těšíme se na pořádný #iGHYPE!!“