Clash Royale

Clash Royale sekce vítá posilu!

Teprve nedávno jsme zveřejnili naši novou Clash Royale sekci a už můžeme psát novinku o menší změně! Ta je samozřejmě pozitivní, protože se zatím celé sekci daří.

Jedná se o nového člena, který kompletně uzavře celou sekci, která bude schopná bojovat na domácí i zahraniční scéně! Jelikož je Pepis hodně zaneprázdněný, tak jsme se rozhodli vzít ještě jednoho hráče, který posílí celý tým. Jedná se o hráče, který v současné době předvádí skvělé výkony, což je vidět na MČR bodování, kde se drží na druhém místě! Mluvíme zde o hráči jménem Michal „NOW“ Farský, který se pro vás samozřejmě představil!

„Mé jméno je Michal Farský a hraji pod nickem NOW. Je mi 14 let. Hru hraji už 7 měsíců. Nejdříve jsem hru hrál jen pro zábavu, pak jsem si všiml že CR se hraje i v eSportu, proto jsem se tomu začal více věnovat a doufat, že se někam dostanu. Poté samozřejmě přišly turnaje v Alze a pak na to Playzone kvalifikace. V Alze se mi nejlépe povedlo umístit na 3. místě, na PZ turnajích všechny válcuji a celkově jsem druhý. Doufám, že v dresu IG budu podávat stejné i lepší výkony!“

Našeho nového hráče budete moct vidět už v zítřejším souboji v druhém kole Proleague, kde se utkáme s eEriness, se kterými se popereme o první místo v tabulce!