League of Legends

EU LCS finále!

Konec jarní sezóny se nezadržitelně blíží a již dnes se dočkáme finále Evropské League of Legends Championship Series mezi G2 Esports a Unicorns of Love.

Bezproblémová cesta do finále

Na rozdíl od soupeřů v bitvě o třetí místo, neměli G2 Esports ani Unicorns of Love výpadky formy v průběhu sezóny a do boje o evropský trůn došli bez jakýchkoliv problémů.

G2 Esports patří již dlouhodobě k nejlepším celkům v našem regionu a poté, co si udrželi soupisku z minulé sezóny, se očekávalo mnoho. Výsledkem byl hladký průběh základní části, kterou „králové Evropy“ prošli se skóre 12-1 a z prvního místa postoupili rovnou do semifinále. V tom se utkali s Fnatic a tuto bo5 sérii vyhráli 3:1.

Na druhé straně barikády stojící Jednorožci lásky přivedli do nové sezóny dva nováčky Xerxeho a Samuxe na pozici junglera a ADC. I přesto, že se tato změna zdála velmi riskantní, ukázala se jako skvělý tah. Xerxe předváděl skvělé výkony a vyhrál cenu pro nejlepšího nováčka a Samus taktéž hrál velmi dobře. Výsledkem bylo první místo ve skupině A a postup do semifinále, ve kterém UoL porazili Misfits 3:1.

Sečteno, podtrženo a čeká nás velmi napínavá série, kterou můžete sledovat na oficiálním twitch kanále EU LCS 1.