Clash Royale

Hacknutý druhý Clash Royale klan!

Naše organizace nevede pouze Clash Royale sekci, ale také klany v této hře, které se mohou pyšnit tím, že dodržují naší #iGfamily, jelikož všichni chodí fandit naší CR sekci na streamy a slavíme s nimi veškeré úspěchy!

Nedávno jsme Vám oznámili založení druhého klanu, který byl během pár hodin zaplněn a my hned přemýšleli o založení třetího. Jenže před pár dny byl hacknutý leader druhého klanu, což zapříčinilo vyhození všech dalších členů a zrušení celého klanu. To jsme samozřejmě ihned řešili a pokusili se o oživení celého klanu. To se nepovedlo, protože ten samý účet byl znovu hacknutý, tudíž se klan zrušil.

Založili jsme nový účet, na který jsme převedli druhý klan, který už plně funguje a čeká jen na to, až se zase připojíte! V klanu na Vás čeká spousta donatů karet a hlavně plnění clan chestky během jednoho dne!

Najděte si tedy: Inside Games 2 a nebojte se přidat. Pokud dosáhnete velkého počtu pohárků, tak Vás převedeme do hlavního klanu, o který se perfektně stará Danys, který často streamuje na tomto kanále: https://www.twitch.tv/danys96