Clash Royale

Hledáme Clash Royale redaktora!

Určitě jste si všimli, že se náš web posunul na jinou úroveň. Snažíme se Vás informovat o všem důležitém z eSportu a zároveň přidávat novinky z naší organizace. Nyní hledáme novou sílu do redaktorského týmu!

Chcete být součástí eSportu a zároveň si vybudovat jméno? Máte volný čas, který chcete zužitkovat a umíte používat svůj rodný jazyk? Tak právě pro Vás máme nabídku! Momentálně je v našem redaktorském týmu Aspi, který se stará o celou redakci, Egi, který se stará o CS:GO články a různé rozhovory. Nedávno k nám přišel Remi, který píše primárně o League of Legends. My však chceme psát i o Clash Royale, ale k tomu potřebujeme někoho z Vás!

Pokud se zajímáte o zmíněnou hru a jste schopní za týden napsat dva články, tak pro Vás máme uplatnění. Můžete se stát členem našeho redaktorského týmu a vystavovat své články na našem webu!

Co pro to udělat?

Napište ukázkový článek, který se týká Clash Royale. Může se jednat o rozbor decku, report z nějaké Clash Royale akce nebo dokonce i nějaký přeložený článek! Pokud je k článku potřeba nějaká grafika, tak přidejte i obrázky! Zkrátka fantazii se meze nekladou.

Až budete mít připravený článek, tak jej zašlete do soukromé zprávy na fanpage našeho šéfredaktora: Filip „Aspi“ Matoušek

Posílejte mu samozřejmě dokument ve wordu, aby se na to mohl lépe podívat.

Do zprávy nezapomeňte přidat!

Jméno
Přezdívka
Věk
Studium/práce
Případné zkušenosti s psaním

Do kdy máte čas?

Dáme si na tento konkurz čas do soboty (27. 5.)

Staňte se součástí naší organizace a přispějte svými články k rozvoji Clash Royale komunity!