League of LegendsMSI

League of Legend sekce zabojuje o víkendu na MSI Masters Cup

Již tuto sobotu a neděli proběhne zastávka Hitpoint Masters v Brně s názvem MSI Masters Cupu, kde se utkají všechny týmy aktuální Masters ligy.

 

 

Akce bude probíhat 10. – 11. června v Brně, v prostorech obchodu Digitor. Prizepool tohoto turnaje se i díky generálnímu partnerovi MSI Gaming vyšplhal na 50 000 korun, přičemž tým,  který skončí na prvním místě si odnese 15 000 korun. Samozřejmě ani naši kluci z Inside Games zde nemůžou chybět.

 

Osm týmů je rozděleno do dvou skupin po čtyřech. Tato skupinová fáze bude probíhat celý sobotní den. Týmy budou hrát formátem BO1 každý s každým. Dva nejlepší celky z každé skupiny poté postoupí do nedělního playoffs, které se bude hrát formátem BO3. Skupiny byly rozlosovány na základě dosavadních výsledků v ROG Masters. Zápasy skupiny „A“ začínají v 9:30, skupina „B“  ve které jsou naši hráči, by pak měla přijít na řadu okolo 15:30.

 

Ve skupině „A“ si to rozdají týmy eSuba, Majestic Lions, Fraternitas a Cyber Gaming. Ve skupině „B“ to pak jsou týmy Inside Games, Play With Soul, eXtatus a Revital Gaming.

 

 

Nutno podotknou, že naši borci nastoupí na tento turnaj s dvěma náhradníky. Na midlane to bude náš bývalý hráč Matúš „RusO“ Rusňák. Na pozici supporta poté Jakub „Tarky“ Vaňkát. Zbytek sestavy zůstává nezměněn a nastoupí tak, jak ho už znáte ve složení Martin „Necromartin“ Jucha na toplane, v lesapánem bude Jiří „Sawyor“ Libánský a na pozici marksmana uvidíme Matyáše „Carzzy“ Orsága.

To jak se bude klukům dařit budete moci sledovat na streamu, který pro vás budou komentovat Petr „Xnapy“ Jirák a Pavel „Mozilla“ Klaban. Našemu týmu přejeme hodně štěstí a budeme doufat, že se umístí na nejvyšší příčce.