Clash Royale

Clash Royale UPDATE!

Dnes jsme se dočkali pohledu na nový update naší oblíbené mobilní hry! V tomto článku se podíváme, na co se můžeme těšit a většinu věcí si rozebereme!

Nejdůležitější novinkou je samozřejmě přidání nových decklistů, což chtěl každý hráč!

Nyní budete moct mít hned 5 decků zároveň, které nově budete moct kopírovat přímo z TV Royale!

Zároveň bude přidána možnost, která vám zaručí, že budete mít své přátele poblíž, i když nebudete připojení přes Facebook. Nyní si budete moct přidat přátele do svého Friendlistu.

Díky tomuto friendlistu budete moct zvát hráče rovnou do klanu.

A klany se nyní otevírají už od prvního levelu, ale žádat o karty budete moct klasicky od třetího levelu.

 

 

 

Další novinkou jsou čtyři nové karty, které na pohled vypadají dost zajímavě, protože je mezi nimi jen jedna „lidská“ postava.

První kartou je common Skeleton Barrel, což bude létající jednotka za tři kapičky. Tato jednotka bude targetovat pouze budovy a její rychlost bude stejná, jako je u Balonu. Její životy budou nastavené na 636, tudíž v pohodě přežije například Poison. Ve chvíli, kdy Barrel dorazí nad věž, tak popne a pustí na zem 8 Skeletonů, kteří ihned začnou útočit do věže.

Druhou kartou je rare Flying Machine, což je létající jednotka za 4 kapičky. Tato jednotka targetu vzdušné i pozemní jednotky. Své životy má nastavené tak, že umírá například na Fireball. Karta má range 6, což je stejně jako u Mušketýrky, ale naopak útočí stejně rychle jako Dart Goblin.

Třetí kartou je epic Cannon Cart, který je takovou „dvojtou“ kartou. Začíná jako jednotka a končí jako budova. Cena je 5 kapiček a jedná se o jednotku, která začíná se shieldem. ve chvíli, kdy je její shield zničen, tak se z jednotky stává budova, která už se nemůže hýbat. Rychlost je totožná s rychlostí E. Wizarda a range je nastaven na 5.5, což je stejně jako Ice Wizard.

Poslední karta je legendární Mega Knight, který bude stát 7 kapiček. Bude mít o trochu více života než Lava Hound, ale ne stejně jako Pekka, což jsou karty, které stojí stejně kapiček. Jeho rychlost je totožná se Skeleton Giantem, ale má přidanou schopnost skoků, což mu dává podobnou mechaniku, jako má Banditka, ale místo toho bude skákat. Má také plošný damage, který má třeba i Dark Prince. při jeho zahrání dává podobnou plošnou damage jako E. Wizard.

Tyto čtyři nové karty si budeme moct otevírat ve speciálních challenge turnajích, o kterých se toho zatím moc neví: „Sudden Death“, „Ramp Up“ a „Triple Elixir“!

Veškeré informace jsme získali z Redditu.