Counter-Strike: Global Offensive

CS:GO hlásí před finálovým týdnem Hitpoint Masters změnu

V poslední době, naše CS:GO sekce nepodávala přesvědčivé výkony, ať už to byl nepovedený postup na finále Predator League nebo matné výkony v Hitpoint Masters. Navzdory neúspěchu se tým snažil tréninkem něco změnit a najít tak směr k lepším výkonům. Bohužel se tomu tak nedělo a tento týden nás čekají velice důležité zápasy v Hitpoint Masters, které rozhodnou o naší účasti na Hitpoint Finals. 

Nakonec se tým rozhodl na zápas proti eSubě udělat změnu v soupisce. Tento impuls pomohl, protože jsme s eSubou remizovali a po delší době naše hra opět ukazovala trošku hlavu a patu. Nicméně se s týmem ze svého rozhodnutí loučí Zyored, který si přál z týmu odejít poté co ho tým na včerejší zápas nahradil.

Více o situace v týmu ve vyjádření trenéra týmy Forjiho. 

Od Y-Games boli výsledky stále horšie a horšie a teda niekde musel byť problém. Snažili sme sa meniť štýl hry, riešili sme čo zmeniť, keďže všetci vedeli, že tak zle výsledky určite nespôsobuje absencia tréningov. Po dlhšej debate sme sa dohodli, že posunieme Tomáša ‚zyored‘ Cvanigu na lavičku a na týždeň vyskúšame hrať s niekym iným. Nešlo o to, že by zyored nepočúval, alebo že by mal zle výkony, celý tím si naopak myslí, že práve on bol u nás ten najlepší hráč s najväčším potenciálom. Potrebovali sme zistiť, kde je problém, takže sme museli vyskúšať extrémy. Zyored ale návrh na bench odmietol a rozhodol sa odísť, čo plne chápeme a rešpektujeme. Do tímu sa vracia Petr ‚Shad‘ Němeček v pozícii primárneho AWP, ktorý nám už pomohol k dobrému výsledku proti tímu eSuba. My sa už sústredime na nadchádzajúce stretnutia a venujeme tomu plnú prípravu, meno Inside Games nemôže vo Svitavskej fabrike chýbať! V mene celej sekcie by som rád poďakoval Zyoredovi za čas, ktorý venoval tímu a za všetko, čo do tímu priniesol. Do budúcna mu prajem veľa šťastia a úspechov.

Za tým Inside Games přejeme Zyoredovi hodně štěstí v jeho budoucím působišti a ať se mu daří.